התייעצות רק אני שמתי לב לסכנה הזאת???

• הוסף לסימניות
בעלי חזר עם בית חנוכיה שנקנה באחד המקומות המוכרים בבני ברק, התמונה החיצונית על הקופסא משכנעת מאד ,למעשה הבית חנוכיה זהה לתמונה למעט שינוי קל- אין שום פתח אוורור או חור , הבית אטום וסגור כולו , בתוספת נעילה...
זה נראה לי ממש סכנת נפשות,זה יכול להתפוצץ ברגע ואני מאמינה שלא היינו היחידים שקנינו...
לא בטוח שהייתי שמה לה להבדלים אלמלא עיניים חדות של אחד הילדים.
שימו לב!!!!! והזהירו...
חנוכה שמח !

• הוסף לסימניות
בעלי חזר עם בית חנוכיה שנקנה באחד המקומות המוכרים בבני ברק, התמונה החיצונית על הקופסא משכנעת מאד ,למעשה הבית חנוכיה זהה לתמונה למעט שינוי קל- אין שום פתח אוורור או חור , הבית אטום וסגור כולו , בתוספת נעילה...
זה נראה לי ממש סכנת נפשות,זה יכול להתפוצץ ברגע ואני מאמינה שלא היינו היחידים שקנינו...
לא בטוח שהייתי שמה לה להבדלים אלמלא עיניים חדות של אחד הילדים.
שימו לב!!!!! והזהירו...
חנוכה שמח !

בדרך כלל יש יש סדקים במסגרת (בין המתכת לזכוכית) וגם חורים להנחת הכוסיות.
המקומות הללו מאפשרים תנועה של אויר מספיק.

• הוסף לסימניות
גם האופציה השניה עוגמת נפש...
בכל מקרה זה נראה ממש הטעיה כי התמונה בחוץ זהה בתוספת בולטת של פתחי איוורור.
מבדיקה שלי לא קיימת גם כזאת חברה, הח.פ נראה מספר טלפון ....

• הוסף לסימניות
הסגירה היא עם חוטי ברזל?
אם כן אז יש לנו כזה בבית כבר 5 שנים
אנחנו מרוצים יחסית
כי הכל נהיה שחור כולל החנוכיה עם גב
באמת אין לו כ''כ אוויר אבל התרגלנו
זהירות על התריסים במידה ומקלידים בחלון
התריסים שלנו נמסו מהחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה