הרי אלו שלך!
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
כנראה שלילדים יש קצת שכל לא להגיב כאן באופן שיגלו מיד את גילם...אם 60 אחוז ממשתמשי "פרוג" הם נערים, היה צפוי לשמוע אותם כאן, ומה שאני רואה שכולם מזדהים עם הבעיה שהעלו כאן, אז כנראה שזה לא נכון....
כנראה שלילדים יש קצת שכל לא להגיב כאן באופן שיגלו מיד את גילם...אם 60 אחוז ממשתמשי "פרוג" הם נערים, היה צפוי לשמוע אותם כאן, ומה שאני רואה שכולם מזדהים עם הבעיה שהעלו כאן, אז כנראה שזה לא נכון....
אם אלה דברי אמת (ואין לי סיבה לחשוב שזה לא אמת)בלת"ק
אני מכירה כיתה שלמה בני 12
מחיידר מאוד שמור (הכי אברכי שיש)
שלכל אחד מהילדים יש ניק בפרוג.
תרגיעו חבר'ה, אני מכיר חיידרים ממש לא 'שמורים ואברכיים' וגם ישיבות כנ"ל, אין מצב שזה אמת, זו הטרלה צינית שאף אחד לא צריך לקחת ברצינות.אם אלה דברי אמת (ואין לי סיבה לחשוב שזה לא אמת)
אז יש כאן רעידת אדמה!!
אוי ואבוי לאן הגענו!אם אלה דברי אמת (ואין לי סיבה לחשוב שזה לא אמת)
אז יש כאן רעידת אדמה!!
נראה לי שבסוף כן הגיבו ילדים, לא רוצה להצביע על הודעות מסוימות....כנראה שלילדים יש קצת שכל לא להגיב כאן באופן שיגלו מיד את גילם...
זה מה שחשבתי, הרי גם את גוגל 'משקרים'.כבעל אתר פעיל שמשתמש בממשק הזה צר לי לומר שאין כמעט אפשרות לדעת את גיל הגולשים, בעיקר בגלל נתונים כוזבים בפרטי חשבונות הגוגל.
אם אלה דברי אמת (ואין לי סיבה לחשוב שזה לא אמת)
אז יש כאן רעידת אדמה!!
מפחיד!אוי ואבוי לאן הגענו!
ואיפה ההורים בתמונה?
בעיני אשכולות מהסוג "כל החרדים.... " מורידה מהמקצועיות והנקיות באתר.ואולי זה קיצוני, אבל בעיני גם אשכולות מסוג: "משפטים שאומרים דודים מאמריקה" מורידים מהמקצועיות והנקיות של האתר.
יושבים על הניק של ההורים או משלהם?בלת"ק
נשמע קצת מוזר כי עד כמה שאני יודע כדי לפתוח ניק צריך מייל לאימות ואין אפשרות לפתוח שתי ניקים על אותו מייל, אז לכל אחד מהילדים הנ"ל יש גם מייל?בלת"ק
ברור שיש פספוסים בזה כי יתכן מאוד שחלק משמעותי משתמשים בפרופיל של מבוגר (כגון במחשב או מכשיר של הורים)יש לנו מידע ברור ומפורט על גיל הגולשים. היום כל בעל אתר יכול לקבל מידע כזה בקלי קלות מגוגל אנליטיקס. ודאי פלטפורמות ענקיות עם מאות אלפי גולשים, כך שטווח הטעות הוא קטן משמעותית.
הרוב המוחלט של חברי פרוג נע בין 21 ל 45. כמובן שיש גם מבוגרים יותר, ויש אולי 3% מתחת לגיל 17.
גם אם מידי תקופה יש 2 צעירים תורניים שפותחים מספר אשכולות רדודים (שנמחקים תוך דקות) זה לא הופך אותם ל 60% מחברי פרוג.
זה בדיוקבגלל שצריך לזכור שפרוג לא אמור להיות רשת חברתית, לא אמור להיות אכפת כל כך.
- להשתמש באתר כשצריך מידע או עזרה,
- לסנן את התגובות הלא רלוונטיות
- לענות לאשכולות שיש לכם מה להוסיף שם ושזה לא מרגיש לכם נערי מידי
וזהו.
אם בצ'אטים יש כמויות ילדים שפתחו מיילים ועושים ככל העולה על רוחם, אין מניעה שכך גם כאןכי עד כמה שאני יודע כדי לפתוח ניק צריך מייל לאימות ואין אפשרות לפתוח שתי ניקים על אותו מייל, אז לכל אחד מהילדים הנ"ל יש גם מייל?
מנסה להבין מה לא קשור בתגובה שלי לציטוט שציטתתזה נכון ש - "עברית קשה שפה"
אבל לא חשבתי שעד כדי כך..
יש ציטוט והתגובה נאמרה בקשר לציטוט!
אולי תסבירו אתם באמת מה גורם ליהודי (ככל הנראה בעל משפחה ומשכנתא..)
לעבוד באתר חברתי כמשגיח 24/6 חינם אין כסף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים