אין דברים כאלה!
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
התבלבלת...בבני ברק יש ברחוב כהנמן (מול קוקה קולה)
זה לא רמי לוי אלא שפע ברכת השם או שאולי התכוונת לשוק העיר
התבלבלת...בבני ברק יש ברחוב כהנמן (מול קוקה קולה)
בחנות ליד הבית שלי עדיין עולה 6.9 ומוגבל לכמות של 4שימו לב
שמחיר השמן עלה...
זהו הוא כבר לא 6.9 ש"ח..
הוא עולה כיום 8.9 ש"ח ויש כרגע "מבצע הסתגלות" 6.9 ש"ח בקניה מעל 100 ש"ח..
(וגם זה מוגבל ל4יחי'..)
אז מי שחושב שבאמת יש זו רשת שמצליחה להילחם במחירים הנה התוצאה...
טועה בגדוללצערי
נתקלתי בזה הרבה...
אבל מה לעשות?
כשאין ביצים- גם ברמי לוי ובשפע ברכת ה' לא היה,
וחמאה אין ג"כ בשום חנות....
"יש" לא מפסיקים לייבא בכוונה,
פשוט נגמר המלאי לחברה שמייצרת!!!
אני טועה?!?
תלוי באיזה מקריםלצערי
נתקלתי בזה הרבה...
אבל מה לעשות?
אני טועה?!?
מעניין שבברכל ונתיב החסד יש תמיד הכל...לצערי
נתקלתי בזה הרבה...
אבל מה לעשות?
אני טועה?!?
השאלה באיזה מחיר...מעניין שבברכל ונתיב החסד יש תמיד הכל...
נכון רק שלא יגידו ש"אין סחורה לספקים" וזה הסיבה לחוסרים במוצרי צריכה בסיסיים...השאלה באיזה מחיר...
שופרסל נכנעה חלקית ותחזור למכור מוצרי תנובה
שופרסל נכנעה חלקית במאבק החלב ואישרה התייקרויות של כמה ממוצרי החלב שתנובה ייקרה, אך מוציאה במקביל מהמגוון מוצרי חלב אחרים של החברה. כמו כן, היא לא תמכור יותר את המותג טירת צבי ותוציא מהמגוון מוצרים שאינם רבי מכר של סנפרוסט ומעדנות שגם הם בבעלות תנובה.
בעקבות סירובה להעלות את מחירי מוצרי תנובה, טרה, יונליוור ומחלבות גד ספגה שופרסל ירידה במכירות. בכלל השוק חלה ירידה של 7% במכירות תנובה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים