כללי רק בשביל מספור צריך 500 פעמים????

• הוסף לסימניות
עיצבתי כרטיס הגרלה שצריכים להיות ממוספרים.
אני צריכה לעשות אותם 500 פעמים? או שיש דרך אחרת
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
אמור להיות פקודה כזו באינדזיין
אני עובדת עם תוכנת אקספרס, ואיתה אני שמה מספר רץ.

• הוסף לסימניות
יתכן שעדיף לתת לדפוס לעשות זאת. מספור רץ זה סטנדרטי, הרי הם מדפיסים קבלות.

• הוסף לסימניות
אמור להיות פקודה כזו באינדזיין
אני עובדת עם תוכנת אקספרס, ואיתה אני שמה מספר רץ.
לא התכוונתי איך ממספרים, זה אני יודעת
השאלה היא אם אני צריכה להגיש לדפוס 500 עמודים או שאני יכולה להגיש עמוד אחד בדרך כלשהי?

• הוסף לסימניות
ברור שעמוד אחד!

• הוסף לסימניות
ברור שאחד והאחד הזה ללא מספור
ואת אומרת להם שצריך להיות על זה מיספור רץ
מ1-500

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;700052:
ברור שעמוד אחד!

לא ברור בכלל
אם היא יוצרת 500 כרטיסים עם מספורים שונים, בקובץ צריך להיות 500 עמודים (או בצורה אחרת לפי הוראות בית הדפוס.
יש בתי דפוס (כמו אופסט ישורון - מומלץ מאד) שעושים מידע משתנה (תמורת תשלום) ואז צריך להגיש קובץ עם עמוד בודד ללא כל מספור, רק להסביר להם היכן אמור להופיע המספור והם יעשו זאת.

• הוסף לסימניות
את משאירה מקום ריק
ובדפוס מכניסים את המספרים

• הוסף לסימניות
באינדיזיין: במסטר, עושים תיבת טקסט, וכשהסמן מהבהב בפנים, לחצן ימני, alt+ctrl+shift+n, נכתב לך A בפנים, את יכולה לתת לה צבע, גודל, צורה וכו', ולהכיל את המסטר על כל העמודים. (אפשר לשים במסטר גם את העיצוב של הכרטיס ופשוט לפתוח 500 עמ' עם המסטר הזה.)

• הוסף לסימניות
סליחה לא ראיתי שכבר דנו על זה...

• הוסף לסימניות
אני הייתי קודם כל מדברת עם הדפוס ומבררת על האפשרויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה