רק בשמחות- פדיון הבן

• הוסף לסימניות
שלום לכולם-:D:)
אז ככה, ב"ה מגיע לנו מזל טוב
נולד לי בן ראשון בשעה טובה.

השבוע היה לנו ברית ואוטו-טו-טו יש פדיון הבן ב"ה

עכשיו כגרפיקאית,
מחפשת רעיון מתוק, יפה, עיצובי, מענין,
לחלק בפדיון הבן שיערך בעוד כחודש.

(הפדיון יערך בעז"ה בעשרת ימי תשובה).

אשמח לרעיונות מכם.
רק בשמחות!:)

• הוסף לסימניות
אולי סדר זימון האושפיזין לסוכה (אם הילד נקרא בשם אחד מהם, זה עוד יותר פותח אפיקים...)
או סדר נטילת לולב (בעיצוב ד' מינים כרוך סביב הכוס או המפית...)

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
גידול קל והרבה נחת!

• הוסף לסימניות
מזל טוב
אני עיצבתי מטבעות שוקולד עם שם הילד וכיתוב להתראות בשמחות, וחילקנו את זה בברית- זה היה מדהים ולא יקר.
אחותי עשתה פידיון הבן ועיצבה כמין תוית עם "תודה שהשתתפתם בשמחתי שם הילד" על השום והסוכר שחילקו.- זה היה מאוד מתוק

• הוסף לסימניות
תודה ,
אשמח לעוד רעיונות,ללא שילוב של תמונת הילד.
דרך אגב אכן קראנו לו יעקב.

• הוסף לסימניות
יש את המנהג של חלוקת שום וקוביית סוכר.
אפשר לעשות את זה בשקית אישית מעוצבת.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בפדיון הבן שעצבו את כל השולחנות בתכלת ולבן.
באמצע כל שולחן הם שמו מגש גבוה ועליו טול תכלת, באמצע- דובון פרווה תכול ומסביב צלופנים קטנים עם שוקולדים וסוכריות. (לא נוהגים אצלנו שום וסוכר), זה היה מהמם.
כמובן בלוני הליום תכלת וכו'.
מזכרת לכל אחד, היה מטבע שוקולד כסוף עם תמונת הילד מצד אחד ומצד שני כיתוב כלשהו בתוך צלופן קטן קשור בסרט מתאים, ומוצמד לכוס עם אטב כביסה פצפון כזה.
היה מדהים.

• הוסף לסימניות
אנחנו דוקא כן עושים את השום עם הסוכר,
מצרפים לזה גם מטבע של 10 אג'

אבל אני רציתי משהו לצרף לשקית אורגנזה, בתור מזכרת לציבור,
ברכה, או אמירה כל שהיא,

דרך אגב איך התכוונתם לקשר את זה לאושפיזין של יעקב?
זה דוקא יכול להיות רעיון יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה