רק המיילים שלי נדחים

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לעזור לי
יש מישהי שאני לא מצליחה לשלוח לה מיילים, כל מייל שאני שולחת לה אני מקבלת הודאת שגיאה כזאת: (מאנשים אחרים היא כן מקבלת, כך שהבעיה היא בי?)
550 A URL in this email (www . panda-me . com) is listed on https://spamrl.com/. Please resolve and retry

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לעזור לי
יש מישהי שאני לא מצליחה לשלוח לה מיילים, כל מייל שאני שולחת לה אני מקבלת הודאת שגיאה כזאת: (מאנשים אחרים היא כן מקבלת, כך שהבעיה היא בי?)
550 A URL in this email (www . panda-me . com) is listed on https://spamrl.com/. Please resolve and retry

תודה מראש!
תוכלי להעלות צילום מסך של ההודעה?
יכול להיות שאת חסומה אצלה...

• הוסף לסימניות
הנה צילום מסך
מה זה אומר שאני חסומה אצלה? איך היא משחררת את זה?
upload_2018-8-23_9-28-23.png

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי מכתובת אחרת, כי אין לי, אבל היא מקבלת מכולם חוץ ממני!
כן, אני בגימייל
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג איך היא משחררת את זה?

• הוסף לסימניות
את כל זה אני צריכה לעשות, או זאת שאמורה לקבל ממני מיילים?

• הוסף לסימניות
שתוסיף את הכתובת שלך לרשימת הכתובות שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה