"רק ילדים"

• הוסף לסימניות

אלוקים,
שמור נא עלינו,
כי אנחנו רק ילדים....

• הוסף לסימניות
כנ"ל..
תמונה יפה!
עיבוד של סיפור!

• הוסף לסימניות
תפיסה יפה!
הייתי קורפת אחרת - מצרפת דוגמא
וסתם בגלל שזו תמונה מתוקה נגררתי לקצת עריכה

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!
טיפה ספייס כנ"ל, אבל אי אפשר לוותר עליה!

• הוסף לסימניות
תודה בנות!
הספייס גם לי חסר אבל זו התמונה :(
היצור הזה פשוט לא עמד רגע במקום אחד
וטירה -
אני שמחה שנגררת כי ממש אהבתי:)

מעניין מה עשית שם;)

• הוסף לסימניות
מצרפת צילום מסך של השכבות
מקווה שיעזור במשהו...

• הוסף לסימניות
השכבה האפורה, מהי?

• הוסף לסימניות
תודה טירה

• הוסף לסימניות
אני דווקא התחברתי לצבעים של המקור.
ואם כבר אז חיתוך לתמונה מאונכת..
תמונה יפה עם הבעה חמודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;n4927598:
אני דווקא התחברתי לצבעים של המקור.
ואם כבר אז חיתוך לתמונה מאונכת..
תמונה יפה עם הבעה חמודה...

מעניין.
כי אני בהחלט אהבתי את העיבוד של טירה ,
תודה!

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת!
העיבוד של טירה ממש מוסיף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה