כללי רק לי זה חסר באילוסטריטור CC 2018?

• הוסף לסימניות
הייתי רגיל באילוסטריטור CS5 להגדיל ולהקטין צורות באמצעות החיצים הקטנים שליד התיבה של גודל האובייקט, בגירסא החדשה זה משום מה נעלם, למרות שבתיבה של עיגול פינות זה עדיין קיים (צירפתי תמונת מסך) זה מאד חסר לי, האם יש לכך פיתרון?
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה שלא תגדיל את זה ע"י זה
או ע"י שיפט (שמירת פרופורציה)
הגדלה.jpg
ואגב, אהבתי את המשפט שלך בחתימה

• הוסף לסימניות
זה קיים גם פה.
גש לתפריט view.
Show bounding משהו
(איני ליד המחשב,אני מקווה שהבנתי והובנתי)

• הוסף לסימניות
או שאולי התכוונת ל-window,transform ?
עריכה
או view,control ,?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נמצא אצלך בצד ימין בחלון הזה:
‏‏לכידה.PNG
בשביל לחזור למצב הקודם שנה למעלה את הגדרת החלונות
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
זה נמצא אצלך בצד ימין בחלון הזה:
צפה בקובץ המצורף 423874
בשביל לחזור למצב הקודם שנה למעלה את הגדרת החלונות
צפה בקובץ המצורף 423875
אני לא מדבר על התיבות עצמם, יש לי אותם, אני מדבר על החיצים הקטנים שבצד, כמו בתמונה המצורפת בתוך הסימון הכחול, ובצד שמאל אתה רואה שיש רק את התיבות בלי החיצים.
‏‏לכידה.PNG

ודרך אגב, אני רואה שגם אצלך זה לא נמצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה