- הוסף לסימניות
כנראה זה פישינג לדוג את חשבון הפייפל.
מה הקשר בין הרהיטים לסניף של H&O? הרי זו חנות בגדים?!...איסוף עצמי תוך 5 ימי עסקים מסניף אייץ אנד או סניף טבריה מתחם דנילוף.- (זה אומר שזה קיים)
זה נראה תמונות מיובאות מכל מיני מקומות.צפה בקובץ המצורף 971094מה תגידו על הפרויקט אגורה שמצורף- יכול להיות שזה תמונות של מוצרים ממוחזרים?
פרט. נמק. הסבר... אם תוכל בקשה.לא מבין איך אנשים נופלים באתרים כאלו פעם אחרי פעם.
האתר לא מאובטח עם תעודת SSL , רק זה מייד מדליק נורה אדומה.
השם של הדומיין עוד יותר מדליק נורה אדומה.
בקיצור, להתרחק כמו מאש!
ברוך הבא לסיןלא מבין איך אנשים נופלים באתרים כאלו פעם אחרי פעם.
האתר לא מאובטח עם תעודת SSL , רק זה מייד מדליק נורה אדומה.
השם של הדומיין עוד יותר מדליק נורה אדומה.
בקיצור, להתרחק כמו מאש!
פרט. נמק. הסבר... אם תוכל בקשה.![]()
ברוך הבא לסין
זה רק אני שלא הבנתי כלום?
זה בדיוק מראה שזה גנוב!!!!!!!לא זה הזוי
חברה שלי עכשיו שלחה לי קישור של אותה מיטה עם אותה תמונה שעולה משהו אחר לגמרי
מצרפת
זה התמונה מהאתר הזול וזה עולה 77.30
צפה בקובץ המצורף 971070
וזה מאתר אחר וזה עולה ₪5,100
צפה בקובץ המצורף 971071
ממש כך זה האמתהאתר חסום לי
אבל כנראה מדובר בדגם מינטורי ליצירה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הבזק של שפיות ו-ירושלמי בלב2 //