רק רכבת

• הוסף לסימניות
:):):)

קבצים מצורפים

• _DSC0075 copy-2.jpg
    _DSC0075 copy-2.jpg
    KB 882.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
שלשתם אחים?..

מקסים,
הייתי מוותרת על הרכבת במקרה הזה.

• הוסף לסימניות
שלושה אחים....
הגדול חלאקה
יש תמונות גם בלי הרכבת, אני אוהבת עם זה ממש צבעוני ומתוק

• הוסף לסימניות
יש כאן משו שמפריע לי ואני ינסה להסביר
2 מסתכלים על הרכבת ואחד מישיר מבט (אולי אני טועה אבל הוא נראה עם פרצוף קצת מבואס)
אין כאן איזושהי אינטראקציה, אין משו שעושה את זה לוואו
את מבינה מה אני מתכוונת?
בנוסף חסר לי עומק שדה זה היה יכול להוסיף

סורי על החפירה

• הוסף לסימניות
מירי, תודה רבה
אני מעלה תמונות כדי ללמוד ולהשתפר וזה מה שחשוב לי- תודה על כל מילה ;)

• הוסף לסימניות
חמודים!!

אם היית מצלמת מזוית יותר נמוכה (ז"א יושבת או כמעט שוכבת)
היית מקבלת הרבה יותר שמים וים
ולא תופסת את כל השליש האמצעי של התמונה שהוא משעמם ומלא שמש

• הוסף לסימניות
ככה?
יש הרבה תמונות....
חיפשתי משהו שיראה עם אינטראקציה יפה....
היה קצת קשה להגיד לשלושה פיצקאלך מה לעשות...

קבצים מצורפים

• _DSC0081-Edit.jpg
    KB 842.9 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה