התייעצות רק שלא יהרסו לילדים את יום התחפושות...

• הוסף לסימניות
על רקע המתיחות הגבוהה והמלחמה שיכולה לפרוץ כל רגע-
אולי ביום התחפושות הילדים יהיו בבית כי המוסדות יהיו סגורים...
הכנתם אותם לזה?
מה אומרים?
או שרק אני חושבת על זה...

• הוסף לסימניות
בקטנה,

אחרי מה שהם עברו בשנתיים+ האחרונות....
תיקון ב 6 שנים האחרונות (מאז פרוץ הקורונה)
אני גם חושבת שילדי תשפ"ו מורגלים ששום תוכנית לא מובנת מאליה
רק תפילות שנעבור את פורים עוד לפני שיהיה משהו

• הוסף לסימניות
לא הייתי אומרת... הם מחכים לזה מאוד!
בעיקר ילדים קטנים.
מה שכן, כבר לא יודעת מתי זה יהיה. כ"כ הרבה מדברים על זה ובסוף לא.
לא יודעת אם להכין אותם או לא?

• הוסף לסימניות
לא הייתי אומרת... הם מחכים לזה מאוד!
בעיקר ילדים קטנים.
מה שכן, כבר לא יודעת מתי זה יהיה. כ"כ הרבה מדברים על זה ובסוף לא.
לא יודעת אם להכין אותם או לא?
בחודש וחצי האחרון מאז שהתחיל העימות, וכל הזמן אמרו שאוטוטו יש תקיפה וכו'
יצא לי לשים לב שכמעט בכל זמן נתון יש לילדים ארועים משמעותיים שחבל שהם יפסידו אותם
הילדים הביאו הודעה על טיול שהיתה מסויגת בכך שצריך אישור סופי באותו יום ממשרד החינוך
וכן הלאה
תכלס, לא אמרתי להם כלום (הגדולים כמובן יודעים גם בלי שנגיד להם כלום) וב"ה הכל עבר בשלום.
נקווה שגם עכשיו הכל יהיה כך,

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שילדי תשפ"ו מורגלים ששום תוכנית לא מובנת מאליה
ביג לייק.
אחד המשפטים הכי נפוצים ומורגלים אצלי בבית בעקבות כל מה שעברנו בשנים האחרונות.

כל דבר יכול להשתנות בכל רגע.
אנחנו בידיים של ה' יתברך.
אוהב אותנו ורוצה בטובתנו תמיד.
מנהיג אותנו בחסד וברחמים.
גם אם אנחנו לא מבינים.

וגם אם ייהרס יום התחפושות.....

• הוסף לסימניות
לפי מה שהיה עד עכשיו- הרחובות המו בני אדם כמעט כרגיל. (אולי באמת תלוי באיזה אזור. אני גרה במרכז...) בין לבין: אזעקה, מקלט, ושוב- חיים כרגיל... נקווה שגם אם תפרוץ מלחמה נוכל להמשיך באיזושהי שגרה, ואפשר להתחפש גם בבית ולשמוח בשמחת פורים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהיה עד עכשיו- הרחובות המו בני אדם כמעט כרגיל. (אולי באמת תלוי באיזה אזור. אני גרה במרכז...) בין לבין: אזעקה, מקלט, ושוב- חיים כרגיל... נקווה שגם אם תפרוץ מלחמה נוכל להמשיך באיזושהי שגרה, ואפשר להתחפש גם בבית ולשמוח בשמחת פורים.
12 הימים ממש לא היה כמו כל סבב או אירוע
בניינים נחרבו, אנשים נהרגו מירי ישיר
והפעם זה צפוי להיות הרבה יותר מסיבי..

• הוסף לסימניות
אחרי חודש של צפי לתקיפה בכל סופ"ש מחדש,
את מתכוונת כנראה שלא יהרסו את הליל הסדר.
חחחח צודקת.
אבל החוסר וודאות הזה ממש יוצר מתח!
אוף שיתקפו כבר וזהו

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנשות מקצוע האם זה נכון להכין את הילדים הקטנים לכך שאולי תהיה מלחמה בקרוב
עם ובלי קשר לתחפושות שזה רק תפילות שלא יהרוס להם (ולנו?) את החגיגות
והשם יעזור שלא נצטרך להיות שוב במקלטים כי זה לא נעים בכלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה