- הוסף לסימניות
אפשר לסדר שההכנסות יהיו מתאימות...אני לא זכאית להנחה 80% בארנונה בגלל הפרש של 21 ש"ח בהכנסות
האם יש מה לעשות בנידון??????????????(בעיקר בשביל תלושי המזון של אריה דרעי)
אפשר לסדר שההכנסות יהיו מתאימות...אני לא זכאית להנחה 80% בארנונה בגלל הפרש של 21 ש"ח בהכנסות
האם יש מה לעשות בנידון??????????????(בעיקר בשביל תלושי המזון של אריה דרעי)
א''א לעשות זאת רטרואקטיבי לתלושי שכר האחרונים של 2020אפשר לבקש מהמעסיק שיוריד 30 שקל מהמשכורת...
(האמת שזה די משעשע לראות את פרצופו של המעסיק כשהוא שומע מהעובדת שהיא דורשת הורדה במשכורת)
???אפשר לסדר שההכנסות יהיו מתאימות.
אי אפשר לתקן תלושים אחורהאפשר לבקש מהמעסיק שיוריד 30 שקל מהמשכורת...
(האמת שזה די משעשע לראות את פרצופו של המעסיק כשהוא שומע מהעובדת שהיא דורשת הורדה במשכורת)
בגרפיקה אפשר הכל.אי אפשר לתקן תלושים אחורה
אבל עיריית בני ברק בודקת בביטוח לאומי...א''א לעשות זאת רטרואקטיבי לתלושי שכר האחרונים של 2020
מה שכן אפשר לסדר זאת בכל תוכנת גרפיקה פשוטה.......
עם זה אני כבר לא יכול להתווכחאבל עיריית בני ברק בודקת בביטוח לאומי...
בגרפיקה אפשר אבל הבנתי שהעירייה יכולה לעלות על זה...בגרפיקה אפשר הכל.
אבל בכל אופן, אחד מההכנסות זה כולל?
יש מלגת כולל 730 ש"ח ואי אפשר פחותפשוט אני גר בירושלים
אבל יש אישור מרב או הכנסה מכולל?
למה אי אפשר פחות וכי זה גם מופיע בביטוח לאומי??יש מלגת כולל 730 ש"ח ואי אפשר פחות
לא קשור לביטוח לאומי, פשוט בעלי בירר ולא מסכימים לתת לו אישור שהוא מרוויח פחותלמה אי אפשר פחות וכי זה גם מופיע בביטוח לאומי?
זה בעיה?לא קשור לביטוח לאומי, פשוט בעלי בירר ולא מסכימים לתת לו אישור שהוא מרוויח פחות
אני יכול לסדר את זה בדקה וחציזה בעיה?
אפשר לסדר את זה לבד!!
איך??אני יכול לסדר את זה בדקה וחצי
שלחתי לך מיילאיך??
ותודה על כל התגובות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים