כללי רשיון אדובי - מי מתמצא?

• הוסף לסימניות
אני משמשת כ'משרד פרסום' קטן בתוך חברה פרטית ועובדת מהבית ברוב הזמן.
רכשנו עבור החברה רשיון creative cloud, שהותקן אצלי בבית על מחשב נייח.
אני אמורה לעבוד גם על המחשב הנייח במשרד.
האם עלי לרכוש רשיון חדש נוסף?
באתר של אדובי לא מצאתי הסבר מה כולל הרשיון.
אשמח אם מישהו יודע האם יש לי אפשרות להתקין את התוכנות על אותו רשיון או פתרון אחר.
תודה!

• הוסף לסימניות
הרשיון כולל התקנה על מחשב אחד-
למרות שיש כאלו שמתקינים לא ברשמי...
תשאלי איזה טכנאי שאת מכירה אם הוא יכול להתקין לך...

• הוסף לסימניות
רישיון Creative Cloud האישי שלך מאפשר לך להתקין את היישומים שלך ביותר ממחשב אחד, להפעיל אותם (להיכנס) בשני מחשבים, אך להשתמש בהם רק במחשב אחד בכל פעם.

(מקור)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רישיון Creative Cloud האישי שלך מאפשר לך להתקין את היישומים שלך ביותר ממחשב אחד, להפעיל אותם (להיכנס) בשני מחשבים, אך להשתמש בהם רק במחשב אחד בכל פעם.

(מקור)

בהצלחה.
תודה רבה על המידע והקישור.
נייח/נייד זה לא משנה מבחינת הרשיון, הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד לי לגבי מאגר התמונות של אדובי? אם אני מנוייה לאדובי בענן יש לי גישה לתמונות או שלא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה