רשיון האנטי וירוס פג- למה ומה עושים?

• הוסף לסימניות
לאחרונה הופיעה לי אזהרה שרשיון האנטי וירוס עומד לפוג בתאריך מסויים, ואכן מתאריך זה מופיעות לי כל הזמן אזהרות שהמחשב אינו מוגן ויש לחדש את הרישיון/לרכוש רשיון.
מעולם לא רכשתי אנטי וירוס, זה הותקן לי חינם במחשב ע''י טכנאי בעת שידרוג שביצעתי.

לפני כשנה בערך היה לי את אותו הסיפור בדיוק ופתאום האנטי וירוס חודש מעצמו לאחר כמה חודשים, ואין לי מושג איך ולמה זה קרה. תכל'ס, האנטי וירוס חזר והתעדכן.
עכשיו עוד פעם הוא עושה בעיות.
מה עושים איתו? [לא בא לי לשלם עליו. זה חובה?]

[לגבי ההודעה שדרושה למחשב הפעלה מחדש - זה לא קשור לרישיון. זה בגלל שניסיתי היום להתקין גירסה מתקדמת יותר]

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    תמונה1.jpg
    KB 86.6 · צפיות: 40
  • תמונה2.jpg
    תמונה2.jpg
    KB 91.5 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
אני קניתי באיביי רישיון לקרוב ל 3 שנים בערך 8 $

• הוסף לסימניות
אולי אחד המומחים פה ידע להסביר לי איך קרה בעבר שהרשיון חודש מעצמו עם הארכת זמן של כמעט שנה שלמה, ואיך גורמים לזה לקרות עוד פעם?

• הוסף לסימניות
אולי הטכנאי הנחמד התקין לך אנטי וירוס שמושתלת בו תכונה של חיפוש סריאלים זמינים מתוך שרת מסוים, והוגדר שיחפש סריאל כל תקופה ולא כל הפעלה אז עבר זמן והוא מצא סריאל מתאים.
מנסיון מי שרוצה להשתמש בסריאלים שלא יעשה זה באופן הזה אלא יתקין את התוכנה ויחפש ידנית סריאלים...
מקוה שזה לא עבירה לכתוב זאת כאן....
תקנו אותי

• הוסף לסימניות
אולי הטכנאי הנחמד התקין לך אנטי וירוס שמושתלת בו תכונה של חיפוש סריאלים זמינים מתוך שרת מסוים, והוגדר שיחפש סריאל כל תקופה ולא כל הפעלה אז עבר זמן והוא מצא סריאל מתאים.
מנסיון מי שרוצה להשתמש בסריאלים שלא יעשה זה באופן הזה אלא יתקין את התוכנה ויחפש ידנית סריאלים...
מקוה שזה לא עבירה לכתוב זאת כאן....
תקנו אותי

תודה רבה.
לגמרי טורקית בשבילי אבל אני חושבת שהבנתי את הכיוון של הרעיון.
איך אפשר לחפש סריאל באופן ידני? [אם זו עבירה, אפשר בפרטי;);)]

• הוסף לסימניות
בעיקרון ייתכן והתקינו לך גירסה ניסיונית שפג לה התוקף
לי זה קרה כמה פעמים

• הוסף לסימניות
בעיקרון ייתכן והתקינו לך גירסה ניסיונית שפג לה התוקף
לי זה קרה כמה פעמים
אם כדבריך, לא מסביר את
לפני כשנה בערך היה לי את אותו הסיפור בדיוק ופתאום האנטי וירוס חודש מעצמו לאחר כמה חודשים, ואין לי מושג איך ולמה זה קרה. תכל'ס, האנטי וירוס חזר והתעדכן.

• הוסף לסימניות
לשביעית אני טירון כאן ולא יודע איך שולחים בפרטי, חיפוש סריאלים נעשה באופן פשוט, מומלץ תחילה להשבית את האנטי וירוס, ואז לכתוב בגוגל ( באנגלית) את צירופי המילים "קייס" - מפתחות או "סריאל" נוד 32 גירסה 11, עד שיעלו לך אתרים באנגלית, שיש בהם רשימה של מפתחות, תבחר את המפתח עם התאריך המאוחר ביותר שאתה מוצא, ותקווה שכרגע הוא לא תפוס..... (למי שמבין).
עליך לבחור מפתח שמתאים לאנטי וירוס שלך, יש פרמיום, ויש בסיסי, ויש לסמארפטונים אז תבדוק ותנסה מפתח אחר מפתח ואחרי כמה נסיונות זה יעבוד, בדוק!

• הוסף לסימניות
לשביעית אני טירון כאן ולא יודע איך שולחים בפרטי
ניתן לשלוח הודעות פרטיות רק לאחר חודשיים מיום ההרשמה או עם הצטרפות לקהילה מקצועית...
וכן אם מישהו שולח לך אפשר להשיב.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
ניתן לשלוח הודעות פרטיות רק לאחר חודשיים מיום ההרשמה או עם הצטרפות לקהילה מקצועית...
וכן אם מישהו שולח לך אפשר להשיב.
בהצלחה!!!

באמת? חשבתי שרק באיש את רעהו יש הגבלה של חודשיים. מענין....

ו @יצחק19810 , אין לי מושג איך עושים את מה שכתבת. אני מפחדת גם מוירוסים ומלכודות ברשת. כבר נפלתי בעבר עם הוירוס של הכופר ומאז יש לי סיוטים...
אם אני פונה לטכנאי, הוא ידע לסדר לי את זה? אפילו בהשתלטות מרחוק.

• הוסף לסימניות

ו @יצחק19810 , אין לי מושג איך עושים את מה שכתבת. אני מפחדת גם מוירוסים ומלכודות ברשת. כבר נפלתי בעבר עם הוירוס של הכופר ומאז יש לי סיוטים...
ראו בחתימתי.

• הוסף לסימניות

אשמח להעביר לכם במייל רשימת מפתחות ותנסו להפעיל דרכם בלי להסתסך עם אתרים מפוקפקים, אם אתם מעונינים שלחו למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהטכנאי שם לך רישיון שהתוקף שלו פג ואחרי כמה חודשים הוא חידש לעצמו את הרישיון וזה גם חידש לך. (יש אצליהם כזה דבר לחדש בלי להחליף סריאל).

• הוסף לסימניות
מישהו יכול 'לעזור' לי עם רישיון לנוד 32 שפג לי תוקפו?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה