עזרה רשיון למובי מייקר- יש לך???

• הוסף לסימניות
עבדתי שעות על מצגת ליום הולדת 30 לבעלי
כשבאתי לשמור הוא כותב לי שאין לי רישיון ולכן יהיה לי עם סימן מיים...
זה נראה זועה- לאורך כל המצגת יש פס בתחתית שכתוב עליו מובי מייקר- למישהו יש רשיון ומוכן לתת לי באופן חד פעמי??
פעם ראשונה שבניתי מצגת , וכל העבודה הקשה והשעות הולכים לרדת לטמיון........
אם למישהו יש רשיון ויכול לתת לי את הקוד אני מאוד אשמח!!
ניתן לפנות במייל zipiko6085 שטרודל גימייל.
תודה!

• הוסף לסימניות

Windows Movie Maker הוא חינמי, באיזה תוכנה בדיוק עשית את המצגת?

• הוסף לסימניות
הורדתי מהאינטרנט
מובי מייקר כזה 1645037667743.png

• הוסף לסימניות
זה לא האייקון של התוכנה המקורית זה מתחזה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר מתחזה....????

• הוסף לסימניות
התוכנה המקורית הפסיקה להתעדכן כבר ב2012, אך כיוון שהייתה תוכנה טובה הרבה תוכנות אחרות שהיוצרים שלהם רוצים שיתקינו אותם מתחזים אליה (אותו שם)
1645038568740.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
בא לי ממש בטוב היום!!
שאלה של מתחילות במובי,
מעוניינת להנפיש תמונות קטנות על רקע של תמונה מרכזית,
איך אני מוספיה את אותם תמונות קטנות?
יענו, צריכה שיעמדו בשכבות.
יש מושג כזה?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה