כללי רשיון לתוכנות אדובי

• הוסף לסימניות
הרכישה דרך האתר של אדובי זולה בהרבה מרכישה דרך משווק מורשה בארץ
איזה רשיון שימוש יש לרכישה דרך אדובי? מסחרי? אני לא מדבר על גירסת החינוך.
כמדומני שאני נזקק לרשיון מסחרי (עוסק פטור, אם זה משנה)
באתר שלהם בקישור הבא:
https://creative.adobe.com/plans?si...SCDS37&mv=other&store_code=il&plan=individual
בתודה מראש לעונים...

קבצים מצורפים

• רכישת תוכנת אדובי.PNG
    רכישת תוכנת אדובי.PNG
    KB 26.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עננים;2508445:
הרכישה דרך האתר של אדובי זולה בהרבה מרכישה דרך משווק מורשה בארץ
איזה רשיון שימוש יש לרכישה דרך אדובי? מסחרי? אני לא מדבר על גירסת החינוך.
כמדומני שאני נזקק לרשיון מסחרי (עוסק פטור, אם זה משנה)
באתר שלהם בקישור הבא:
https://creative.adobe.com/plans?si...SCDS37&mv=other&store_code=il&plan=individual
בתודה מראש לעונים...

רישיון השימוש של אדובי הוא אכן מסחרי. ממליץ מאוד על חבילת 'כל התוכנות' שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;2508451:
רישיון השימוש של אדובי הוא אכן מסחרי. ממליץ מאוד על חבילת 'כל התוכנות' שלהם.

אפשר לקבל קישור לרשיון השימוש של התכנה? לא מצאתי איזכור לזה באתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עננים;2508464:
אפשר לקבל קישור לרשיון השימוש של התכנה? לא מצאתי איזכור לזה באתר.

יש להם כמויות עצומות של תקנים וחוזים, רישיונות וניירת - אבל מצאתי לך תשובה רשמית של אדובי על כך שרישיון CC הוא בעצם רישיון לשימוש מסחרי:

https://forums.adobe.com/thread/1009893

אם זה לא מספיק לך, אצור איתם קשר בשבילך ואבקש שיפנו אותי לסעיף רשמי שמפרט זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה