התייעצות רשיון נהיגה זה יקר...

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון להצעת חוק חדש במשרד התחבורה...
אנשים רבים עושים 2, 3 , 4 טסטים במקרה הטוב עד שהם עוברים בהצלחה.
למה שמשרד התחבורה לא יחזירו מחצית מהסכום של הטסט או חלק מהסכום במקרה של כישלון?
הרי ברוב המקרים הטסטרים פוסלים על דברים ממש קטנים ולא הגיוניים, וגם אם פסלו על משהו הגיוני הסחיטה של הכסף על טסטים היא לא מציאותית!
יש אפשרות להוציא עצומה שתשפיע?

• הוסף לסימניות
חחח
המדינה מוציאה כסף מהאזרחים בכל דבר שאפשר, אז עוד לבקש החזר?????
הזוי שמפילים על דברים שטותיים כי כך כתוב בספר אבל זו המציאות הכואבת וצריך להתגבר על הרגשות הקשים של הכישלון על דברים קטנים.

• הוסף לסימניות
לפני הרפורמה בטסטים להזמין טסט לקח חודשים ואם רצו לזרז היה צריך לשלם כסף!!!!! למורה, שידחוף גם לבוחן שהוא מכיר כדי לקבל מוקדם יותר
ועכשיו שאין בין המורה לבוחן קשר -שמור לי ואשמור לך- הם פוסלים על כל דבר. מה עדיף?

• הוסף לסימניות
לאחר עוד יום מתסכל עם כישלון בטסט.

כמה נקודות מ"הניסיון העשיר" -

1. טסט נקרא בפי כל "מבחן נהיגה" ובכן אינני יודע על שום מקצוע ושיהיה באוניברסיטה הכי יוקרתית בעולם, אשר כדי לעבור מבחן צריך לקבל בו ציון 100 ופחות מכך = נכשל, תאמרו מה הקשר בין סוציולוגיה ופסיכולוגיה לרכב, ובכן גם רופא שצריך בשניות להכריע בין חיים למוות לא בטוחני שסלל את דרכו למקצוע דרך ציונים מושלמים...

2. 100 שהזכרנו במקרה הטוב, שהרי כל אחד פה במדינה רואה איך נראה הנהג הישראלי ומבין שהנהיגה בטסט היא לפחות 200 אחוז, עם חושים מחודדים של נמר מורעב, ומבט מפוחד לכל עבר, שמא היושב לימינך עם המבט הקשוח של שופט בג"ץ וכושר התבטאות מילולית של שליח פיצה יכריע את הכף ברגלו...

3. ברור שהתנאים הקשוחים למעבר בטסט הם כדי להלחם בקטל בכבישים, אבל נו באמת, זה שלא נתן זכות קדימה לנקודה הרחוקה שהתגלתה מאוחר יותר כאופניים עם קשיש, ונפסל בטסט, הוא הנהג שלמחרת יחתוך בפראות ויגרום למותו של הקשיש המסכן?...

4. בשונה מפעם שהמבחן ערך כ10 דקות - רבע שעה, כיום הטסטים התארכו עד כדי חצי שעה, וזאת מדוע כי הרי יש מסלול ויש טאבלט - הידד לטכנולוגיה...

5. האמת שלא חלמתי כשהתחלתי ללמוד נהיגה, שאחתום למדינה הוראת קבע כל חודש, חשבתי שזה יהיה רק תרומה אחת גדולה בקניית הרכב, אבל כנראה שמצבה באמת קשה...
עובדה - בשום מדינה בעולם הרישיון הישראלי לא תקף.. אמרנו מצבה קשה....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

1. טסט נקרא בפי כל "מבחן נהיגה" ובכן אינני יודע על שום מקצוע ושיהיה באוניברסיטה הכי יוקרתית בעולם, אשר כדי לעבור מבחן צריך לקבל בו ציון 100 ופחות מכך = נכשל, תאמרו מה הקשר בין סוציולוגיה ופסיכולוגיה לרכב, ובכן גם רופא שצריך בשניות להכריע בין חיים למוות לא בטוחני שסלל את דרכו למקצוע דרך ציונים מושלמים...

2. 100 שהזכרנו במקרה הטוב, שהרי כל אחד פה במדינה רואה איך נראה הנהג הישראלי ומבין שהנהיגה בטסט היא לפחות 200 אחוז, עם חושים מחודדים של נמר מורעב, ומבט מפוחד לכל עבר, שמא היושב לימינך עם המבט הקשוח של שופט בג"ץ והכושר התבטאות מילולית של שליח פיצה יכריע את הכף ברגלו...

3. ברור שהתנאים הקשוחים למעבר בטסט הם כדי להלחם בקטל בכבישים, אבל נו באמת, זה שלא נתן זכות קדימה לנקודה הרחוקה שהתגלתה מאוחר יותר כאופניים עם קשיש, ונפסל בטסט, הוא הנהג שלמחרת יחתוך בפראות ויגרום למותו של הקשיש המסכן?...

4. בשונה מפעם שהמבחן ערך כ10 דקות - רבע שעה, כיום הטסטים התארכו עד כדי חצי שעה, וזאת מדוע כי הרי יש מסלול ויש טאבלט - הידד לטכנולוגיה...

5. האמת שלא חלמתי כשהתחלתי ללמוד נהיגה, שאחתום למדינה הוראת קבע כל חודש, חשבתי שזה יהיה רק תרומה אחת גדולה בקניית הרכב, אבל כנראה שמצבה באמת קשה...
וואי את/ה כותב/ת אלוף/ה

• הוסף לסימניות

2. 100 שהזכרנו במקרה הטוב, שהרי כל אחד פה במדינה רואה איך נראה הנהג הישראלי ומבין שהנהיגה בטסט היא לפחות 200 אחוז, עם חושים מחודדים של נמר מורעב, ומבט מפוחד לכל עבר, שמא היושב לימינך עם המבט הקשוח של שופט בג"ץ וכושר התבטאות מילולית של שליח פיצה יכריע את הכף ברגלו...

תנחומי על הכשלון אבל 2 נקודות שכתבת אינן נכונות.

1) המעבר הוא בשמונים וכמה אחוזי הצלחה, לא ב100%.
2) הרישיון הישראלי הוא בינלאומי ותקף במדינות רבות בעולם.

• הוסף לסימניות
בשונה מפעם שהמבחן ערך כ10 דקות - רבע שעה, כיום הטסטים התארכו עד כדי חצי שעה, וזאת מדוע כי הרי יש מסלול ויש טאבלט - הידד לטכנולוגיה..
זה באמת הזוי. לי הטסט היה בערך כ 13 דקות ועברתי באמת בראשון, כיון כשאשתי עושה רישיון טסט זה חצי שעה כמעט, לא פלא שהיא כבר אחרי השני...

• הוסף לסימניות
1. כנראה שהעשרים אחוז שעליהם מוותרים "לפנים משורת הדין" - הם מצמוצי העיניים שהתלמיד לא הצליח בשו"א למנוע, בטח גם על תנוחות ישיבה מוותרים....
2. היה על זה כתבה הזויה לפני כמה שבועות כמדומני במדורים או המבשר כלכלי
בכל אופן חיפוש קצר בגוגל מגלה שלאחר שמשרד התחבורה שדד אותך, הוא לא יודע בדיוק לומר מה תקף ואיפה.....

• הוסף לסימניות
אני ב"ה עברתי בטסט השני....
לפי הרפורמה החדשה זה סיוט....
קודם כל טסטר שלא היה מורה נהיגה הוא סתם נודניק הוא לא מבין טכניקה... מתי כדאי לנצל.... נגיד הוא מצפה שנשתלב בתנועה רק שאין אף רכב בסביבה, והוא לא מבין שצריך לנסות להכנס... או כשמשהו נותן זכות להולך רגל שאני יכולה לנסוע לפניו....
וגם הטסטרים בטוחים אם הם יהיו לא נעימים אז הם עושים את התפקיד שלהם, הם לא מבינים שכשהם נעימים אז אנחנו יותר נקבל את הפסילה שלהם...

• הוסף לסימניות
מתי כדאי לנצל.... נגיד הוא מצפה שנשתלב בתנועה רק שאין אף רכב בסביבה, והוא לא מבין שצריך לנסות להכנס...
במחילה, אבל יש בזה כללים ברורים. אין דבר שנקרא 'לנסות' ברור שיהיה כאן ברקס מלחיץ...

וגם הטסטרים בטוחים אם הם יהיו לא נעימים אז הם עושים את התפקיד שלהם, הם לא מבינים שכשהם נעימים אז אנחנו יותר נקבל את הפסילה שלהם...
מסכים עם כל מילה

• הוסף לסימניות
ואולי אם יהיו נעימים גם פחות נפסל...
עברתי לאחרונה (יותר מדויק "לא עברתי") טסט עם אחד שכל הזמן עשה בלשון צצצ... (כנראה טיק כלשהו) בשילוב עם אנחה לפני כל הוראה,
נחמד, ראינו עולם, חזרנו, נפסלנו...

• הוסף לסימניות
מה יהיה למה פוסלים כל כך? ממש הזוי ביותר.
הצלחה לכל הנבחנים.

• הוסף לסימניות
במחילה, אבל יש בזה כללים ברורים. אין דבר שנקרא 'לנסות' ברור שיהיה כאן ברקס מלחיץ...

אתה צודק, אבל אני אסביר למה התכונתי, אני הייתי צריכה לתת זכות קדימה, אבל הרכב שלו הייתי צריכה לתת מתן זכות קדימה נתן לילד לחצות את הכביש, הילד הלך לאט ואני יכלתי להכנס, ועל זה הוא בלם אותי ופסל!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איזו כשרות יש לרגיעון או לרסקיו? לקחת לפני הטסט... והאם יש מישהו שניסה וראה שזה עזר?
תודה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איזו כשרות יש לרגיעון או לרסקיו? לקחת לפני הטסט... והאם יש מישהו שניסה וראה שזה עזר?
תודה.
אני לקחתי משהו מאותו סגנון שנקרא אגבה עזר פלאים
הוא לא בדץ... אבל היה הכשר לא זוכר מהו

• הוסף לסימניות
יש חנות הוס טבע בבני ברק נדמה לי שכל המוצרים שם זה בד"ץ
ויש להם משהו שהם מיצרים שזה כמו הרסקיו
ולגבי לקחת דברים מרגיעים לפני הטסט מומלץ לקחת לפני כן באחד השיעורים וכדו'
לראות שזה לא מפריע לנהיגה, מעייף וכו'

• הוסף לסימניות
לפני טסט מומלץ "אקטיב בריין" כשרות עד"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה