התייעצות רשיון נהיגה שאבד

• הוסף לסימניות
איבדתי רשיון נהיגה
השאלה שלי האם אני חייב לדווח למשטרה על זה?
זאת אומרת השאלה היא האם אני צריך לחשוש שהגנב יעשה ברשיון שימוש על חשבוני?
תארו לעצמכם שהוא פותח חשבו בנק עם תעודה מזהה ולוקח הלואות על שמי וכו'
בקיצור הגזמתי ונסחפתי או שהיו כאלה סיפורים

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לדווח, אני שמעתי על משהו שנגנב לו הרשיון והגנב הצליח להוציא רכב מהשכרה על שמו, והוא עשה הרבה עבירות תנועה ואחרי זה הוא היה צריך להוכיח גניבה כדי להתפטר מהדוחות, אמנם זה תרחיש קצת רחוק, אבל מה אכפת לך לדוח?

• הוסף לסימניות
איבדתי רשיון נהיגה
השאלה שלי האם אני חייב לדווח למשטרה על זה?
זאת אומרת השאלה היא האם אני צריך לחשוש שהגנב יעשה ברשיון שימוש על חשבוני?
תארו לעצמכם שהוא פותח חשבו בנק עם תעודה מזהה ולוקח הלואות על שמי וכו'
בקיצור הגזמתי ונסחפתי או שהיו כאלה סיפורים
אי אפשר לפתוח חשבון בנק עם רשיון נהיגה...
כן אפשר להזדהות איתו בדואר ולקחת חבילות וכד'

לא חושב שיש דרך לבטל אותו כל עוד הוא בתוקף, ואין דרך למנוע שימוש לרעה במקומות שמכבדים אותו. כי הוצאת אחד חדש לא מבטל את הקודם, ואף אחד לא הולך לאמת את אמיתות הרשיון כמו שעושים המקומות שדורשים תעודת זהות דווקא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה