לראות לא להסתבךמי שקיבל פטור מהצבא והרופא אמר לו שלא יוכל לעשות רשיון אלא אם הוא יהיה אצל פסיכיאטר
מה צריך לעשות לקבל רשיון
פעם לא היה בזה שום בעיה היום זה טיפה יותר מסונכרן אבל עדיין אפשר להסתדרמי שקיבל פטור מהצבא והרופא אמר לו שלא יוכל לעשות רשיון אלא אם הוא יהיה אצל פסיכיאטר
מה צריך לעשות לקבל רשיון
באמת לא ידוע לי שיש למישהו בעי'הפעם לא היה בזה שום בעיה היום זה טיפה יותר מסונכרן אבל עדיין אפשר להסתדר
דברים כאלו יוצא רק למומחים שיודעים להסתבךמכיר מישו שעשה את זה לפני כ12 שנה ומשרד הרישוי שלח אותו למבחן שארך לו יום שלם
יש לי חבר שכמה שנים אחרי שהיה לו רשיון התקשרו אליו מהצבא שאם יש לו רשיון שיבוא להיות נהג אצלהם הוא הסתדר איתם בצי'ק וזה ממש מקרה חריגבאמת לא ידוע לי שיש למישהו בעי'ה
רק הפעם הרופא אמר לו בפירוש
אולי זה כן בעי'ה
בכל מקרה אפשר אולי להתייעץ עם הרב שישא מ"עזרי"יש לי חבר שכמה שנים אחרי שהיה לו רשיון התקשרו אליו מהצבא שאם יש לו רשיון שיבוא להיות נהג אצלהם הוא הסתדר איתם בצי'ק וזה ממש מקרה חריג
אמא'לעאני לא יודע אם זה קשור אבל אני מכיר אוטיסט עם רישיון
ממש לאאמא'לע
לא מסוכן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים