תודה!כן. זה נדרש.
מדברת על פונטים. תמיד צריך לשמור את הרישיון.
ומה עם אלמנטים וקבצים חינמיים?חשבתי ששאלת בקהילת עורכי וידאו
אז עניתי שבד"כ הרשיונות נשמרים בחשבון שלך.
לא בטוחה שזה הולך ככה גם באתרים של עיצוב גרפי
למרות שלכאורה לא אמור להיות הבדל.
תודה!אני לא יודעת אם חובה,
יכול מאוד להיות שכן,
אבל באופן כללי תמיד כדאי לשמור רשיונות. קודם כל לעצמך, כדי לדעת בהמשך מה הזכויות שלך עם זה. הרי אם את מורידה עשרים תמונות בשבוע, חלק לצורך אישי וחלק קמרשל, (איך אומרים את זה בעברית?...), את לא תזכרי בעוד שש או שבע שנים מה הזכויות שלך...... ושנית, באופן חוקי, את אף פעם לא יודעת מה ילד יום.
מבינה מאוד....תודה!
פשוט בגלל הסדר של התיקיות במאגר שלי.
שמירת כל התוספות המעצבנות לא תשמח אותי יותר מידי...
מתארת לעצמי שכולכם מבינים למה אני מתכוונת.
ומה עם אלמנטים וקבצים חינמיים?
והקניות של תמונות בודדות משאטרסטוק דרך ״בלונים״ כאלה ואחרים?
תודה על ההזדהותמבינה מאוד....
אבל בדרך כלל כשאת מורידה פונט זה מגיע מסודר בתוך חבילה,
יש בפנים את היישום, ועוד קבצים שמכילים רשיון ועוד כל מיני דברים שמעולם לא עמדתי על טיבם.
את היישום תפעילי,
ואת השאר תשאירי לגנזי עולמים בתקיית הורדות.... לא צריך להתייחס אליהם. לא נראה לי אפילו שהם שוקלים משהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים