"רשימת האכזבות"

• הוסף לסימניות
מצאתי פטנט למניעת קיטורים בעת יציאה לנופש.אני מבקשת מהילדוד'ס רשימה ארוכה של כל האכזבות המצפות לנו.והם מוצאים מתחת לאדמה תרחישים מזעזעים:
אין מזגנים,יש ז'וקים,יש יתושים,הבריכה בגודל כיור עם סתימה...וכו' אחרי זה כשמגיעים לנופש החלומות ,הם מתבקשים לסמן v על מה שכתבו.תאמינו לי כבר אף אחד לא מקטר.זה עובד.
לכבוד רשימת האכזבות הכנתי להם ציור...
אתם מוזמנים להוסיף את הרשימה שלכם

קבצים מצורפים

• רשימת האכזבות.jpg
    KB 302.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הרעיון של הרשימה - גאון!

• הוסף לסימניות
הייתי קוראת לזה-"צימר :חלומות שווא..."(-:

• הוסף לסימניות
חחח יופי של ביצוע..!! אהבתי את הדמות שיש מאחוריו דבורים, חזק! :D
יש איזושהי בעיה עם השלט מעץ, מצד אחד שמת עובי כאילו הוא מכוון אחורה, ובצד השני גם שמת עובי כאילו הוא מכוון קדימה, והכתב כאילו השלט ישר..

• הוסף לסימניות
כפול..

• הוסף לסימניות
נהנית מהרעיונות שלך בכל פעם מחדש! למדת הנחיית הורים או משהו מעין זה?
כשתלקטי לספר אי פעם. אני מאינה שיאהבו אותו מאוד.

נכתב ע"י yoyoBL;823272:
יש איזושהי בעיה עם השלט מעץ, מצד אחד שמת עובי כאילו הוא מכוון אחורה, ובצד השני גם שמת עובי כאילו הוא מכוון קדימה, והכתב כאילו השלט ישר..

זה חלק מהסטייל, מקום מעבר לכל דמיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;823272:
חחח יופי של ביצוע..!! אהבתי את הדמות שיש מאחוריו דבורים, חזק! :D
כמובן שאין אחריו דבורים, הוא פשוט סיים לאכול אז הוא טססססססס

• הוסף לסימניות
אני מבינה את הרעיון והוא נשמע טוב. אולם האם זה לא נוגד את שיטת "חשוב טוב - יהיה טוב?" (חשיבה חיובית) או במילים אחרות "הנבואה תגשם את עצמה".
אני מטבעי הייתי נוטה לכיוון הזה. לצפות דברים רעים כדי לא להתאכזב כאשר הם מתגשמים. אבל אמרו לי שזה ההתגלמות של "פסימיזם" ושבשיטה הזו יוצאת שכרי בהפסדי". ואני משתדלת מאוד להטות כיוון.

נקודה למחשבה בחינוך ילדים לעתיד טוב יותר...;)

• הוסף לסימניות
יפה !!
ותודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;823424:
אני מבינה את הרעיון והוא נשמע טוב. אולם האם זה לא נוגד את שיטת "חשוב טוב - יהיה טוב?" (חשיבה חיובית) או במילים אחרות "הנבואה תגשם את עצמה".
אני מטבעי הייתי נוטה לכיוון הזה. לצפות דברים רעים כדי לא להתאכזב כאשר הם מתגשמים. אבל אמרו לי שזה ההתגלמות של "פסימיזם" ושבשיטה הזו יוצאת שכרי בהפסדי". ואני משתדלת מאוד להטות כיוון.

אוי,אל תראי את זה עד כדי כך.זו לא שיטת חיים אצלינו לחפש את הרע.
אבל לפעמים צריך קצת לקרוץ לעצמינו,לתבל בהומור זה מקל על קשיים,לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריG;823525:
אוי,אל תראי את זה עד כדי כך.זו לא שיטת חיים אצלינו לחפש את הרע.
אבל לפעמים צריך קצת לקרוץ לעצמינו,לתבל בהומור זה מקל על קשיים,לא?

בוודאי - חייבים הומור בחיים. רק העליתי נקודה למחשבה כי מאוד הזדהיתי עם הדברים מהכיוון ההוא.
זה כנראה תלוי באיזה רוח ואווירה מציגים את זה. עם הציור החמוד שלך בטוח שישמחו עם כל שלולית של בריכה שתמצאו בסוף!!! :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;823533:
בוודאי - חייבים הומור בחיים. רק העליתי נקודה למחשבה כי מאוד הזדהיתי עם הדברים מהכיוון ההוא.
זה כנראה תלוי באיזה רוח ואווירה מציגים את זה. עם הציור החמוד שלך בטוח שישמחו עם כל שלולית של בריכה שתמצאו בסוף!!! :D
לפי הציורים שלה נראה שהחיוך דבוק לילדיה מאוזן לאוזן, וממאן להפרד אפילו באיומים...
:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;823424:

דוקא מאד מקובל לחשוב "מה יכול להיות הכי גרוע".. ואז רק מופתעים לטובה.
גם גברת אהליבה מהסיפור "ריח הגרניום" השתמשה בשיטה הזו (שלוש אפשרויות..)

• הוסף לסימניות
מוצלח ומעביר מצוין
אוהבת את ה'עיפרון המנגאי' בציורייך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;823545:
לפי הציורים שלה נראה שהחיוך דבוק לילדיה מאוזן לאוזן, וממאן להפרד אפילו באיומים...
:D

מהכרות אישית, נכון ביותר! (לפחות לגבי אחד מהילדים;))

• הוסף לסימניות
מצחיק וחמוד עד מאוד!
הזכיר לי את מחנה הקיץ בימי הסמינר שלי, אז הכנתי מצגת עליזה מאוד שהציגה את התכניה על כל הפשלות שרק יכולות להיות. אח"כ- מי יכלה עוד להתלונן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה