דרוש מידע רשימת חנויות למימוש שי למורה תש"פ

• הוסף לסימניות
למישהו יש רשימה של חנויות לשנה.
בירושלים ובית שמש.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מצורף בזה בקובץ פידיאף

קבצים מצורפים

• שי למורה תשפב.pdf
    2.3 MB · צפיות: 93
  • הוסף לסימניות
הקפצה היום היום האחרון למימוש השובר...

• הוסף לסימניות
הייתי בשמירת הריון, ואז חופשת לידה, ועד שקיבלתי את השי- פג תוקפו...:(
יש לי מה לנסות לדבר בעניין? ואם כן- עם מי<?
כל מידע ישמח אותי:)

• הוסף לסימניות
הייתי בשמירת הריון, ואז חופשת לידה, ועד שקיבלתי את השי- פג תוקפו...:(
יש לי מה לנסות לדבר בעניין? ואם כן- עם מי<?
כל מידע ישמח אותי:)
ברור. מידיעה!!!
לפנות להסתדרות מורי אגו''י , שם ברח' האדמור מגור, הם ישלחו לך אישור הארכת תוקף.
(זה כסף שלך, שמופרש לך מהמשכורת,. לא מענק שלהם ולא תשורה משום סוג, אין שום הגיון להגביל את השימוש עד לתאריך מסוים, אבל זה כבר נושא אחר)

• הוסף לסימניות
ברור. מידיעה!!!
לפנות להסתדרות מורי אגו''י , שם ברח' האדמור מגור, הם ישלחו לך אישור הארכת תוקף.
(זה כסף שלך, שמופרש לך מהמשכורת,. לא מענק שלהם ולא תשורה משום סוג, אין שום הגיון להגביל את השימוש עד לתאריך מסוים, אבל זה כבר נושא אחר)
תודה רבה לך
היה לי ממש חבל הכסף הזה...
עזרת לי מאד

• הוסף לסימניות
האם אפשר רשימת חנויות עדכנית לתשפ"ג?
הדבר יהיה לי לעזר רב.
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה