רשימת כל ההצגות / שפיל'ן / פלעי'ס !

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למישהו יש דחוףףףףףף
את מאחורי הקלעים של ההצגה סאבאטאזש??

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין את סאבאטאזש מאחורי הקלעים ויכול לשלוח בגמבו??:(
זה ממש ממש דחוף!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הי יש למישהו מושג איך קוראים לילדים של איצי ציג? אני צריכה את זה דחוף ואין לי מושג באיזה אשכול לכתוב את זה

• הוסף לסימניות
חסום לי הסבאטאזש בגמבו
מישהו יכול לשלוח באישי??
תודה בכל אופן על העזרה!

• הוסף לסימניות
למישהו יש כבר את הקליפים שזולגים מהצגה איבערן בילד?
יש אולי הסרטות מההצגה?
תמונות כבר יש...
file.php
file.php
file.php

• הוסף לסימניות
למישהו יש כבר את הקליפים שזולגים מהצגה איבערן בילד?

נו נו נו נו יששששששששששששששש??!!!!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי ראו את הקהילה פארכאפט ובדיוק בקטע הכי מותח חסר לי חלק 5 וחלק 6
אם מישהו יכול לשלוח לי זה יהיה חסד גדול
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פעם הייתי מחוברת לכתת גוגל אבל בגלל שאני נטפרי אז זה נחסם לי אבל אני עדין מקבלת הודעות ואני רואה שיש שם הפצצה של קליפים אז אם משהו מחובר לכתה אם בבקשה הוא יכול להעלות את כל הקליפים שם
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה