חיימשלי...
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
היי
למישהו יש רשימה מסודרת של טפסים שצריך להגיש
אני מדברת על עצמאיים
תודה מראש
למישהו יש רשימה מסודרת של טפסים שצריך להגיש
אני מדברת על עצמאיים
תודה מראש
ואם אני מגישה דרך משרד רו"ח?אם את מגישה לבד
את צריכה להגיש לו את כל הקבלות על הוצאות והכנסות של שנת המס אם לא הגשת לו בשוטף.ואם אני מגישה דרך משרד רו"ח?
תודה רבה. אני מתחילה לעבוד בייעוץ מס ולכן שואלת שיהיה לי רקע אלו מסמכים אני צריכה?בגדול את שאר הדברים הרו"ח יכול להוציא לבד אם יש לו ייצוג שלך בביטוח לאומי.
אלו רק המסמכים בעיקרון?1. דו"ח רווח והפסד
2. אישור למס הכנסה על תשלומי ביטוח- אם שילמת ביטוח לאומי כעצמאי
3. אישור קצבאות מביטוח לאומי בשנת המס (דמי לידה, אבטלה וכד')
4. טופסי 106 מכל המעבידים בשנת המס
זה בגדול
זה דו"ח פשוט מאוד ובסיסיאלו רק המסמכים בעיקרון?
מקווה מאוד. כשהייתי מנהלת חשבונות לא ממש הסבירו לי... ועוד עכשיו אני באה עם רקע.... אבל אז לא ידעתי כלום!בגדול בגדול.
יסבירו לך.
האמת שמיסים ג' באמת עוזר. אבל לא ראיתי שיש שם איזכור למסמכים... או שהיה שם וכבר שכחתי את החומרהרקע ממיסים ג' מספיק אל תדאגי![]()
אין איזכור לדעתיהאמת שמיסים ג' באמת עוזר. אבל לא ראיתי שיש שם איזכור למסמכים... או שהיה שם וכבר שכחתי את החומר![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים