דרוש מידע רשימת סגולות (לתחפושת)

• הוסף לסימניות
נשמח לרעיונות לסגולות שאפשר להשתמש בחפצים לתחפושת

• הוסף לסימניות
צמיד אדום - לעין הרע
חמסה - כנ"ל

זכור לי פעם שהיתה רשימה כזו, משהי זוכרת?

• הוסף לסימניות
שמות כתובים בכתב סת"ם על קלף.
(במקום שמות אפשר לכתוב מילים אחרות.
פורימיות נגיד...)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
איזה שמות לכתוב? וזה סגולה למה?

• הוסף לסימניות
שמות של שם ה'. בעיקרון.
אבל לא מתאים לתת לילדים להסתובב עם זה סתם.
אז הצעתי לעשות כאילו.
וזו סגולה לשמירה ולהצלחה בכל העניינים.
(עפ"י הקבלה)

• הוסף לסימניות
אתרוג - לתליה בסוכה או לנגוס בפיטם
נרות, קוואטר בברית, עין של דג, עצם (בחצרות החסידים יש ענין סגולי לקבל עצם משיירי מאכלי האדמור כסגולה לזכות בבן, שכן עצם ביידיש פירושה בין) נר הבדלה (בספר טעמי המנהגים מובא שסגולה לפרנסה לתלות נר הבדלה משומש על דלת הבית) פרשת המן, שמן זית (הדלקת נרות שבת בשמן זית סגולה לבנים צדיקים) שיני שום וסוכר, לבנת בנין (סגולה ארוכה למי שסר מן הדרך)

• הוסף לסימניות
רעיונות יפים!
אשמח לעוד

• הוסף לסימניות
חברה שלי הכינה משלוח מנות סגול וקראה לזה "סגולה לעם סגולה".
אנסה לחפש תמונה שלו.

את יכולה להלביש בגד סגול.

• הוסף לסימניות
כתבתי בעבר שיר על סגולות נגד עין הרע, אולי יעזור להשראה....-

נולדתי, איזו בשורה,
זו תינוקת- בלי עין הרע!
ולהרחיק כל מארה
לשמור ידעתי מהרה...
את צרחותיי שכן שומע
וממהר להביא קמע
שלא תשלוט בי "עין הורע"
גם ה"שכינע" זאגט- קיינעיינהורע...
שלא ימשול כל רוחין ואסכרה ולילין ומרעין בישין
כל בגדי שהתכבסו רק בבית בפנים מתייבשים,
שלא תפגם לי האיכות
במקום צמיד שמים לי חוט
ואבן יקרה
נגד עין הרע...

יש המשך מרגיע- שאנחנו מבורכים בברכתו של יעקב- וידגו לרב- כמו הדגים שאין עין הרע בהם שולטת. ולכן לא צריך לפחד מעין הרע, אבל זה כבר לא קשור לסגולות....

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי פעם את הבת שלי לשקדיה, שעליה שקיות עם שמות לזיווג (זה היה כאקט השתתפות עם גיסתי שהיתה אז בשידוכים..) אגב, לא ידוע המקור לסגולה זו.
כמו"כ יש סגולה לזיווג לשים את הזרוע מקערת ליל הסדר בכיס של המחפש זיווג מבלי שידע, וילבש את המלבוש למחרת... לא יודעת מה המקור.

• הוסף לסימניות
מטאטא- לטאטא את הסוכה בליל החג 3 פעמים- סגולה לזיווג
זרוע (בליל פסח) בכיס הג'קט של החתן- סגולה לזיווג
ריבת אתרוגים- לידה קלה
(יש לציין שאני בעד הסגולה הטובה ביותר- תפילה!)

• הוסף לסימניות
מצורף קונטרס סגולות

קבצים מצורפים

• קונטרס סגולות נפלאות.pdf
    1.8 MB · צפיות: 93
  • הוסף לסימניות
לאישה השונמית

• הוסף לסימניות
נראה לי פה בפרוג

• הוסף לסימניות
לתלות תמונה של ר' שעילה קרעסטיר
סגולה נגד עכברים

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה