כללי רשימת פונטים המותקנים במחשב

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש דרך קצרה לבדוק זאת?
להוציא בפלט מודפס?

תודה.

• הוסף לסימניות
פעם הפנו פה לקישור זה http://wordmark.it/, כותבים למעלה טקסט כלשהו והוא מופיע במגוון הפונטים הקיימים במחשב.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהיא מחפשת משהו שאפשר להדפיס ולשמור. גם אני מחפש משהו אטומט שיראה לי את כל הפונטים שלי מודפסים על נייר עם שמם.

• הוסף לסימניות
אוהב, שלח לי דוגמא לפורמט שאתה רוצה, ובע"ה אכין לך פונקציה כזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1100577:
האם יש דרך קצרה לבדוק זאת?
להוציא בפלט מודפס?

תודה.

יש איזה מאקרו שידידינו אלי פריד הכין. אבל הבעיה היא שהיא מציגה רק את המשקל ברירת מחדל של הפונט.
אז זה יעזור לך - להריץ חיפוש כאן פרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1100824:
אני חושב שהיא מחפשת משהו שאפשר להדפיס ולשמור. גם אני מחפש משהו אטומט שיראה לי את כל הפונטים שלי מודפסים על נייר עם שמם.

זה בדיוק מה שאני מחפשת.

נכתב ע"י גרף הול;1100942:
יש איזה מאקרו שידידינו אלי פריד הכין. אבל הבעיה היא שהיא מציגה רק את המשקל ברירת מחדל של הפונט.
אז זה יעזור לך - להריץ חיפוש כאן פרוג
אני צריכה על המשקלים השונים, כך שזה עדיין לא יעזור לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1101430:
זה בדיוק מה שאני מחפשת.

אני צריכה על המשקלים השונים, כך שזה עדיין לא יעזור לי.
אם מדובר בפונטים של פונטייפ. צריך פשוט לבקש מהם במייל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1101435:
אם מדובר בפונטים של פונטייפ. צריך פשוט לבקש מהם במייל...

לא זה גם פונטייפ,
אבל גם פונטביט.

אני רוצה לעבות את כל הגופנים שאין לי את הסך המקסימלי של המשקלים שלהם,
ובשביל זה אני צריכה לדעת מה יש לי ממה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה