רשמים מיום עיון לעורכות סרטים

• הוסף לסימניות
אז מאיפה להתחיל???
יום עיון שמשאיר טעם של עוד...
רמה בורשטיין עם הסיפור המרגש שמאחורי היצירה הקולנועית שלה.
יצאתי מההרצאה שלה עם המילה "שליחות" מהדהדת לי בראש, זה משהו שבער בי כל הזמן והיא פשוט נתנה לתחושה הזו הבעה במילים. היא אישה מדהימה.
ליז המקסימה מקרן גשר שהציגה את התמיכה שאפשר לקבל מהקרן. התמיכה הזו היא לא רק תמיכה כספית, זה פותח לך עולם שלם של יצירה קולנועית ברמה הכי גבוהה שיש. חושבת שזה משהו שכל אחת עם סרט טוב צריכה לחשוב עליו כאופציה.
לסיום יהודה גרובייס שנתן לנו טעימה קטנה מעולם היצירה החרדי שתופס תאוצה בשנים האחרונות. היינו מרותקות...
קובי נתנאל, מנהל המגמה שהוביל את היום הזה ביד רמה- תודה רבה!
אז אתם שם בהנהלה..(טובי וחיים...) מחכות לעוד ימי עיון מוצלחים כאלו ב-ק-ר-ו-ב..... :)

• הוסף לסימניות
שושי,
כל מילה!!!
היה מרתק, מלמד ומעשיר.
אין ספק שרמה בורשטיין השאירה את כולנו עם השראה גדולה ליצור
ולהפיק רק סרטי giver....
היה מדהים!!!

תודה למכללת פרוג על יום העיון המושקע.
וכמובן כמובן מחכות לנוספים בקרוב!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתודות.
היה מעשיר מאוד. אכן הרצאתה של רמה מקפצה לכל יוצרת.
אני נתפסתי לקטע של תפילה ממוקדת לפני כל עשיה והחלטה..
מושקע בכל פרט כמסורת פרוג ..
תודה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל מילה, היה מרתק ושואב!!
וכן לפגוש פנים מול פנים חברות מהפורום ועוסקות שונות בתחום... גם אותך שושי היה כיף להכיר, רק שכחת לציין ברשמים את החלק שאת הגשת לנו:) טעימה מתוך הסרט שלך.. באמת היה מדהים!!

• הוסף לסימניות
יופי,
נהנתן..
עכשיו התור של הירושלמיות..
נו?
מתי הכנס שלנו?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת,
נהניתי מהתוכן העשיר ומההשראה העצומה.
ותכלס, שושי, את ההשראה הכי מציאותית בשבלינו.
תודה לקובי ולכל הצוות!

• הוסף לסימניות
אם כבר הזכירו את רמה,
בזמנו למדתי אצלה פרטי עם עוד 3.
לא זוכרת שמות. אני צריכה משהו מהסיכומים שם.
האם אתן פה?

• הוסף לסימניות
וכן לפגוש פנים מול פנים חברות מהפורום ועוסקות שונות בתחום... גם אותך שושי היה כיף להכיר
היה בהחלט ממש נחמד להפגש. חושבת שצריך לעשות פעם בכמה זמן מפגש כזה....
להפגש עם יוצרות מהתחום שלך להעלות חוויות מעולם העשייה ולהתייעץ בכל מיני נושאים- יכול להיות מרתק מאד.
רק שכחת לציין ברשמים את החלק שאת הגשת לנו:) טעימה מתוך הסרט שלך..
נהניתי מהתוכן העשיר ומההשראה העצומה.
ותכלס, שושי, את ההשראה הכי מציאותית בשבלינו.
שמחה מאד לשמוע!!
האמת שלהוציא סרט אישי החוצה זה דבר מאד לא קל.
אבל אני מרגישה שקיבלתי כל כך הרבה כלים מהעשייה הזו שזה פשוט שווה את זה.
נפגשתי עם האנשים הכי מקצועיים בתעשייה וזה מלמד המווון.
העורכת שקיבלתי היא עורכת מהשורה הראשונה, פשוט גאון קולנועי. ישבתי איתה במשמרות העריכה פשוט נפעמת מרמת ההבנה שלה ומהמקצועיות.
התהליך שאני עוברת הוא מדהים ואני אשמח מאד אם זה יתן השראה לבנות אחרות.

• הוסף לסימניות
כל אילו ששואלים על ירושלים , זה מתוך ידיעה שיהיה או המלצה ובקשה?
רציתי מאד להשתתף אבל המרחק..

נשמע ממש מרתק ומענין.
אם יש לכם קצת סיכומים או טעימות להעלות לכאן, אודה בשמי ובשם הירושלמיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בפוטנציאל;2431831:
כל אילו ששואלים על ירושלים , זה מתוך ידיעה שיהיה או המלצה ובקשה?
רציתי מאד להשתתף אבל המרחק..

נשמע ממש מרתק ומענין.
אם יש לכם קצת סיכומים או טעימות להעלות לכאן, אודה בשמי ובשם הירושלמיות.

אנחנו כבר 3 ירושלמיות! יאלה צריך לפנות לדיקמן שיארגן!!! (אבל או בוקר ממש או ערב)

• הוסף לסימניות
אם יהיה בירושלים, גם אני באה.
בבקשה!! תעשו גם לנו!!!

• הוסף לסימניות
אני מחכה כבר ליום עיון הבא...
ירושלים/ בני ברק....
אני פשוט מגיעה. :)
חושבת שהימים האלו נותנים המוןןןןן....

• הוסף לסימניות
אינני עורכת סרטים או וידאו... [עדיין;)]
הגעתי ליום העיון כי אני אוהבת אמנות ובעיני וידאו מאגד ונוגע בהרבה פנים של אמנות..
היה יום עיון מקסים ומאלף.
רציתי להודות לטובי דיקמן על ההשקעה בכיבוד ובאווירה הנעימה. ועל השי המקסים שחילקתם לכל משתתפת.
תודה לרמה בורשטיין האישיות הענקית והמדהימה. וואו כמה הרבה לקחתי ממנה לחיים. שיעור מדהים באמונה. פשטות ענקית, ושליחות... שאני גאה באישה המופלאה הזו... אמא 'שניצל' מהמדהימות שיצא לי לשמוע.
קובי נתנאל שניכרת הצניעות והנעימות שלו, שהנחה את יום העיון...
יהודה גרובייס שפתח לנו את חדרו הפרטי ואת החלון אל מאחורי הקלעים. טיפים. נשמה ועוד.
ליז הנעימה מקרן גשר שחשפה בפנינו את התמיכה ביוצרים ויוצרות [ודגש על סטודנטים] דרך הקרן.
נתנאל מזא"ה ונציג משרד המדע שהקשיבו ושמעו וניכר שבאמת אכפת להם צרכי הסטודנטים ולנסות להקל בכל מה שנוגע... [הנגשה, קורסים באנגלית ועוד דברים שהועלו]...
תודה מעומק הלב למקום המופלא הזה ששמו "בית פרוג".

שמחה להיות חלק!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה