כללי רשתות פנטון

• הוסף לסימניות
שאלה למבינים בהדפסת פנטונים.
אני צריכה להכין קובץ עם צבע פנטון אחד, לצבע הזה הגדרתי אחוזים שונים ב- TINT
מדוע יש מדפיסים שלא מוכנים להדפיס לי רשתות, או שמבקשים שאגדיר כל רשת כצבע פנטון שונה של 100%?
אני פשוט צריכה לשלוח את הקובץ להדפסה בחו"ל ואין לי מושג מה יכולות ההדפסה שלהם. האם אמורה להיות בעיה?

• הוסף לסימניות
לאיזה חו"ל את שולחת? זה משנה, אבל בגדול מאוד לא עובדים עם רשתות אלא רק עם ערכי פנטון.
אם את רוצה הדפסה מדוייקת חשוב מאוד לשלוח ערכי פנטון בלבד.
(תלוי איפה את מדפיסה - יש ארצות שעם כל הדיוקים ששולחים להם זה עדיין עם סטיה משמעותית, אבל לפחות יש לך אמת להיצמד אליה ולהחזיר חומר שאינו תקין)
אם את צריכה עוד עזרה - בשמחה:)

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על פנטונים...
אז שאלה:
אם אני צריכה להדפיס ניירת משרדית, ואני רוצה צבע מדויק כמובן, אבל בCMYK. פנטון שאני בוחרת שהוא לא ספוט אלא מCMYK (הרי באילוס' יש אפשרות לבחור כל פנטון כספוט או בCMYKׂ) ג"כ ייתן לי הדפסה מדויקת של הצבע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1220473:
אם כבר מדברים על פנטונים...
אז שאלה:
אם אני צריכה להדפיס ניירת משרדית, ואני רוצה צבע מדויק כמובן, אבל בCMYK. פנטון שאני בוחרת שהוא לא ספוט אלא מCMYK (הרי באילוס' יש אפשרות לבחור כל פנטון כספוט או בCMYKׂ) ג"כ ייתן לי הדפסה מדויקת של הצבע?

לא.
הצבע יהיה קרוב למראה הפנטון אבל לא מדוייק אליו (זה כל הייחוד של פנטון)
הסטיה יכולה להיות מזערית ויכולה להיות גדולה יותר.
תלוי במשתנים רבים ובהם: דיוקו של הדפס, הצבעוניות הכללית של הגליון וכו'.

• הוסף לסימניות
המחירים לארבע לוחות פנטון הם כמו המחירים לCMYK?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה