רשת הסלולרית של סלקום נפלה?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למישהו יש מושג?

• הוסף לסימניות
הרגע דיברתי עם הסלקום שלי.

• הוסף לסימניות
אזור?

• הוסף לסימניות
ידוע לי כי יש בעיה באזור ירושלים ובמזרחה,
אבל לא בביתר עילית,
כנראה יש לך בעיה ספציפית.

• הוסף לסימניות
מודיעין עילית / בית שמש מישהו?

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה בשבוע האחרון עם ה1200 של סמסונג בחברת סלקום.

אנשים מתקשרים והשיחה מגיעה לתא קולי, אני לא תמיד מצליחה להוציא שיחות.

מה עושים?

• הוסף לסימניות
תכנסי להגדרות -
יישומים ומקורות-
שיחה -
שיחות קוליות -
הפניית שיחה-
תמיד -
ותגדירי סטאטוס לא פעיל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מודיעין עילית.
הרבה פעמים רשת תפוסה..
בין לבין עובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1010;1383386:
תכנסי להגדרות -
יישומים ומקורות-
שיחה -
שיחות קוליות -
הפניית שיחה-
תמיד -
ותגדירי סטאטוס לא פעיל
בהצלחה

הכוונה לבטל את התא קולי? כי לא זו הבעיה. השיחות מגיעות לתא קולי כי אני כאילו לא עונה.
למרות שהוא לא מצלצל אצלי בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה