עזרה רשת מהסטיק לטאבלט

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב עם סטיק של נטפרי - איך אני יכול להגדיר את הרשת לטאבלט בלי לחבר אליו את הסטיק? או שאין דרך?...

• הוסף לסימניות
אם בסטיק יש אפשרות של וויפי אז פשוט לחפש בטאבלט את הרשת ולהתחבר
הגדרות
רשת אלחוטית

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל הדרכה. הרשת לא מופיעה ברשתות זמינות אלא רק כשמחברים אותה למחשב.... יש כזו אופציה?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל הדרכה. הרשת לא מופיעה ברשתות זמינות אלא רק כשמחברים אותה למחשב.... יש כזו אופציה?
א יכול להיות שהסטיק מוגדר שהוויפי כבוי
ב יכול להיות שאין לפלסטיק הזה תמיכה בוויפי
נטפרי נותנים אופציה לטאבלט?
רוצה לתת הדרכה איך עושים את זה?
כן צריך רק להתקין תעודת אבטחה
ורוב האפליקציות לא עובדות
אבל דפדפן וויז ועוד כמה - עובדות

• הוסף לסימניות
בגוגל
1.2.3.4

• הוסף לסימניות
אני מצלילה להתחבר מהסטיק לטאבלט משום מה רק לוויז, אני בנטפרי ולפי דעתי הנטפרי חוסם לי את כל היתר....סתם מעצבן

• הוסף לסימניות
אני מצלילה להתחבר מהסטיק לטאבלט משום מה רק לוויז, אני בנטפרי ולפי דעתי הנטפרי חוסם לי את כל היתר....סתם מעצבן
איך את עושה את זה? כי אני בעבודה על אתרוג, יתכן שהם נותנים עוד אופציות.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של נקודה חמה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, יש אפשרות להחזיק בבית טאבלט שיש בו חוברת מתכונים אישית אך הוא ללא איטרנט?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי אבל כמדומני שאפשר להעביר את הקובץ במחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה