רשת מתנתקת, צאט לא זורם

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

אני עובדת על בזק-נתיב-018
הרשת מתנתקת לי לאחרונה המון, סתם באמצע החיים
כמו"כ אני מגלה שמדי פעם יש שורות בצאט שאני רואה שהם נשלחו אבל למעשה הם לא.

אשמח לעזרתכם
תודה מראש
:)

• הוסף לסימניות
מעניין לי יש אתרוג וגם לי יש את אותה בעיה בדיוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mali5282;1554330:
מעניין לי יש אתרוג וגם לי יש את אותה בעיה בדיוק

צאט ישן או חדש?

אני על הישן, החדש חסום לי בנתיב משום מה

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין חדש לישן?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק.
החדש נקרא HANGOUTS
אני חושבת שזה עם בועות דיבור

• הוסף לסימניות
את חושבת שזה קשור לישן או חדש? משום מה זה נראה לי בעיה בחיבור לרשת

• הוסף לסימניות
אם יש לכם טלפון על גבי האינטרנט אז תבדקו שלא שידרגו לכם בבזק את המהירות ולא תיאמתם את זה אם 018/אתרוג כי זה יוצר ניתוקים. לפעמים זה גורם לניתוקים גם בלי טלפון.
ורק דרך אגב אני קיבלתי מגוגל הודעה לפני שבועיים באימייל שהגוגל טוק הישן יפסיק לעבוד לי ואני צריך לעבור להנגאאוטס

• הוסף לסימניות
החדש חסום בחלק מהחסימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1554669:
אם יש לכם טלפון על גבי האינטרנט אז תבדקו שלא שידרגו לכם בבזק את המהירות ולא תיאמתם את זה אם 018/אתרוג כי זה יוצר ניתוקים. לפעמים זה גורם לניתוקים גם בלי טלפון.
ורק דרך אגב אני קיבלתי מגוגל הודעה לפני שבועיים באימייל שהגוגל טוק הישן יפסיק לעבוד לי ואני צריך לעבור להנגאאוטס

גם אני ובררתי את זה אצל עוד כמה וכולם אמרו לי שהגוגל טוק הפסיק לעבוד להם יש מה לעשות לזה.
שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי שהשם משתמש או הסיסמא לא נכונים.

• הוסף לסימניות
אני לא קבלתי שום הודעה כזו.

אבל ההנגאאוט חסום בנתיב. (מה הקטע? יש לזה סיבה אמיתית?)

• הוסף לסימניות
גם לי יש בזק-נתיב-018,
האמת שמכמעט מעולם לא היו לי ניתוקים או בעיות
(חוץ מפעם אחת לפני כמה חודשים שערב שלם היתה ל-018 בעיה)
לרוב בעיות ניתוקים קשורות לספק ולא לנתיב.
אני נוטה להאשים את ה.... מחשב (כן) בבעיות גלישה ואיטיות שיש לי.

בקשר להנגאאוט- הוא חסום כי הוא חלק מגוגל+ וכנראה שזה טכנית בעיתי לפתוח את זה בלי ה+.

בקשר לבעיה הרגילה שלך- תבדקי דבר ראשון בבזק- שיעשו לך בדיקת קו.
אח"כ תצעקי על 018
ובסוף בסוף על נתיב :)

• הוסף לסימניות
גם לי יש בזק, 012 ונתיב, בשבועיים האחרונים יש לי כל הזמן בעיות עם הצא'ט אמרתי להם והם החליפו לי לחדש וז שוב היו לי בעיות אז לבד יזרתי לישן ועכשיו עוד פעם יש בעיות.
אשמח לשמוע על פתרון.
שבת שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1554915:
אני לא קבלתי שום הודעה כזו.

אבל ההנגאאוט חסום בנתיב. (מה הקטע? יש לזה סיבה אמיתית?)

כי זה קשור לגוגל+ שזה אתר בעייתית, לכן פשוט חוזרים לישן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה