ר"ה מתקרב.....

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התחילו לזרוק רעיונות...
מה עושים לאמא / לשוויגער / סבתא וכו'.......

• הוסף לסימניות
לפי הכותרת, חשבתי שההמשך יהיה, איך חוזרים בתשובה:)

• הוסף לסימניות
ודווקא מפני שר"ה מתקרב- מדוע לא לעזור ליהודיה טהורה לאשר היא זקוקה?
לו היו לי רעיונות- הייתי תורמת בשמחה.
אולי בהמשך...

• הוסף לסימניות
נו חברה.......
איפה אתם? איפה הרעיונות?

• הוסף לסימניות
באיזה תחום מה עושים?
אוכל? מתנה? כרטיס ברכה? תמונה?
רק תגידי מה את רוצה :)

• הוסף לסימניות
ראיתי מתנה מהממת שמשפחה עשתה לסבתא הם הדפיסו על מפת שעוונית לשולחן מטבח בגודל של השולחן מלא תמונות של הנכדים בכל מיני צורות ובסיומת למטה הם כותבו את כל הברכות במסגרת אחת אחרי השניה כ: שנה טובה, שנת בריאות, וכו' זה היה פשוט מהמם!! קשה לי לתאר את זה טוב, אבל זה יצא מושלם!

• הוסף לסימניות
קנינו לסבתא שלנו מסגרת דיגיטלית עם תמונות של כל הנכדים נינים וכו'.
(פשוט למי שעוונית לא תספיק בל"ע...),
יצא מדהים.
מחיר סביבות 400 שח.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המפה משעוונית נשמע מדהים!
איפה אפשר להדפיס כזה דבר? ומה העלות?

ולליקי- התכוונתי לכרטיסי ברכה, מתנה, תמונה וכו'.....

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות סינר עם תמונות של הנכדים ולכתוב על זה:
סבתא טעים לנו שאת חושבת עלינו
לאמא שלי יש את זה והיא לא גומרת ללכת ולהשוויץ עם זה :)

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת פרטים מדויקים על השעוונית, אני יכולה לברר, אנחנו קנינו להורים שלנו מסגרת יפיפיה גדולה מעץ יפה כזה שבפנים זה מגנטי עם מגנטים זהב יפים קטנים, משהו שמתאים לסלון עם בפנים תמונות של הנכדים, קנינו את זה באלבומבסטי.

• הוסף לסימניות
נשמח מאד אם תבררי על השעוונית. זה נשמע מעניין...

• הוסף לסימניות
השעוונית - זה כמו להדפיס על שמשונית - כך הבנתי בעבר...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שויניל יהיה יותר גמיש
שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
שמשונית זה אותו רעיון של שעוונית.
יש בצילומינציה בקרית ספר
08-9741195

• הוסף לסימניות
ראיתי פורס אבטיח.(כמו שיש פורס לתפוח לפלחים) עולה 80+ שקל...

• הוסף לסימניות
מה עוד יש להציע?

• הוסף לסימניות
ראיתי שלפיקצ'ר פרפקט יש רעיונות חדשים לר"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;851038:
ראיתי מתנה מהממת שמשפחה עשתה לסבתא הם הדפיסו על מפת שעוונית לשולחן מטבח בגודל של השולחן מלא תמונות של הנכדים בכל מיני צורות ובסיומת למטה הם כותבו את כל הברכות במסגרת אחת אחרי השניה כ: שנה טובה, שנת בריאות, וכו' זה היה פשוט מהמם!! קשה לי לתאר את זה טוב, אבל זה יצא מושלם!

גזעי...
איך עושים את זה? איפה מדפיסים על שעונית? איפה יש שעונית חלקה?
אנא פרטים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה