ר' חיים קניבסקי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני יודע שהתגובה הזו תגרור עוד כמה עמודים אבל אני לא יכול להתאפק...

------

הריצפה עקומה, אתם לא קוראים, לא כתבתי שאסור לתת ביקורת (סאבטקסט יעקב, הסאבטקסט זועק...).
שים לב יעקב לדבר אחד.

אין ספק שאתה יודע לצלם ויש לך תמונות מעולות.
אם לא היה כך, האשכולות שלך היו בתהום הנשיה.

אבל יש לך איזו שיטה מאוד מוזרה, כל אשכול שלך הופך לדיון מעמיק על כל ביקורת שמישהו העז לכתוב לך.
אני אישית העליתי תמונה של חורף לפני שבוע, קיבלתי ביקורת, אתה חושב שאני אלך להתנצח עם מה שכתבו לי? אם אני חושב שזה נכון מה שכותבים, אני אסמן תודה, ואם לא אז לא.
לא מעבר לכך.
רק אם זה ויכוח מקצועי מיוחד שיש לי מה לומר עליו.

אתה, משום מה, לא מוכן לקבל ביקורת. ואתה יכול להתווכח על זה כמה שאתה רוצה. במציאות אי אפשר לכתוב לך משהו שתתייחס אליו באופן ענייני. מציאות.

הנה אני, מה כתבתי לך? שהתמונה הזו משעממת. היא לא פורטרט מדהים, עם כל הכבוד, כי היא קרופה.
אלא מה, חדשותי זה מעניין, כי בכל זאת קשה לצלם את ר' חיים באיכות כזו.

מה הקטע להתנצח? אדרבה, תסביר לי מה מיוחד בתמונה הזו. אני מבקש. אבל אתה לא עושה את זה, במקום זאת אתה עוקץ, עושה אוירה לא נוחה וגורם לכולם להתרחק מתגובות.

אז מה, יש לך מצלמה טובה. אתה רוצה שנצ'פר את המצלמה במחמאות? או אולי את העדשה?

אתה רוצה אולי תגובות של מקומות אחרים? "תותח! אדיר! מעולה! מדהיםםםםםםםםםםם! מהמממממםםםםם!", הנה קיבלת...

הרי לא יכול להיות שכולם טועים....

• הוסף לסימניות
בס"ד

המביט, סלח לי אבל אתה מבלבל את המוח.
לתגובתך הנעימה ללא בדל של ציניות או העלבה התייחסתי וכתבתי: אני חושב שאתה טועה סה-טו.

התרעומת הוא על תמיר שבציניות עוקצנית מנסה להעליב שכתב: הוא אמר שזה ר' חיים ושם תמונה ואמרתי לו שזה נכון, זה ר' חיים.
או על "צל99" שלא פניתי אליו כלל ומצא לנכון לנסות להדליק אש.
או על מאיר שבח, שהתחיל לדבר על "צלמים מתחילים", "אני לא הייתי מתפאר בתמונה כזאת" סלח לי, אבל אלו לא תגובות לגוף הצילום עם פירוט נרחב בדיוק כמו שכתב בתקנון הפורום (עי"ש).

• הוסף לסימניות
לדעתי המביט צודק. יש משהו באישיותך שמפריע לך לקבל ביקורת, בכל דבר. אתה חושב שאתה מעל כולם.
סליחה שאני אומר את זה, ועוד יותר סליחה שבמקום ציבורי, אל תעלב. ואתה יודע שאני מכיר אותך קצת יותר מאשר מהפורום בלבד... בכל זאת... עובדים ביחד... ועדיין... פשוט קשה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;553376:
בס"ד

לתגובתך הנעימה ללא בדל של ציניות או העלבה התייחסתי וכתבתי: אני חושב שאתה טועה סה-טו.

התרעומת הוא על תמיר שבציניות עוקצנית מנסה להעליב שכתב: הוא אמר שזה ר' חיים ושם תמונה ואמרתי לו שזה נכון, זה ר' חיים.
או על מאיר שבח, שהתחיל לדבר על "צלמים מתחילים", "אני לא הייתי מתפאר בתמונה כזאת" סלח לי, אבל אלו לא תגובות לגוף הצילום עם פירוט נרחב בדיוק כמו שכתב בתקנון הפורום (עי"ש).

כששלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור
מוטב שתלך לישון.... וד"ל

ואגב, בכלל לא הגבתי לך בשרשור הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;553376:
בס"ד

אתה צריך לפנות אלי כדי ש"יורשה" לי להגיב??? :eek:

• הוסף לסימניות
עד שהמערכת תאדה את ההודעות האחרונות אני מוכרח להביע את פליאתי:
למה אתם חייבים לדבר ככה בצורה ציבורית?
חורה לכם על שיעקב דחה קצת בבוטות ביקורת לא עניינית לדעתו,
אז אתם מדברים כתגובה בצורה כ"כ פוגעת בהודעה ציבורית?
למה לא לשלוח הודעה פרטית?
וגם בהודעה פרטית הנוסח קיצוני.
גם לו יעקב היה חורג מהתקינות באשכול זה, זו לא הייתה סיבה מספקת לחרוג בתגובה, קל וחומר כאשר הוא התנהל בסה"כ 100% תקין. זכותו לדחות ביקורת שלא נראית לו, והוא לא התברך בעדינות מופרזת, נו.
מה גם שהפוגענות לא התחילה מצידו.

• הוסף לסימניות
בתור אחד שלא מבין בצילום, אבל מאד נהנה להסתכל על חלק ניכר מהתמונות שאתם מעלים לכאן, אני מוכרח לומר ששמתי לב שכל פעם שיעקב מעלה תמונה, מיד מתחילים לקטול אותו בביקורת - בד"כ לא עניינית לחלוטין. אני לא יודע מה היה ביניכם בעבר אבל הגיע הזמן להתבגר ולא להסתכל על הניק אלא על התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;553385:
כששלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור
מוטב שתלך לישון.... וד"ל

ואגב, בכלל לא הגבתי לך בשרשור הזה

תגובה שניה מהתחלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;553388:
אתה צריך לפנות אלי כדי ש"יורשה" לי להגיב??? :eek:

בס"ד

אתה תגיב מתי שנראה לך לנכון ואיך זבא לך.

רק אם שואלים איך האשכול הדרדר לכך. אפשר לעיין בהודעה שלך ולקבל את התשובה.

• הוסף לסימניות
או שיראו את ההודעה אליה הגבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;553394:
אתה שוב מוכיח שעוד לא התבגרת וששי קהאן (למרבה הצער) צודק.

די! אתה כבר מעורר רחמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;553398:
די! אתה כבר מעורר רחמים.

עזוב אותך מהאשכול הזה, כבר פאסה.
פתחתי אשכול חדש בו תוכל להעליב ולהדליק אש.

• הוסף לסימניות
יעקב1,
נראה לי שמבחינת רמת הצילום ואיכות התמונה אין לאנשים כאן בעיה איתך,
הבעיה כאן היא שהתגובה הראשונית והספונטנית של מי שרואה את התמונה זה "איכס!",
וזה לא על הצילום ואיכויותיו אלא על הפצעים ממבט קרוב כ"כ.
אבל בתמונה מצולם ר' חיים קנייבסקי, ואין כאן אף אחד בפורום שכיף לו להגיד "איכס" על ר' חיים קנייבסקי...
אז גם אם לא בכוונה - הצלחת לעצבן כאן כמעט את כולם...

(נראה לי שאם בתמונה היה סתם זקן התגובות היו שונות ועדינות יותר. אם אתה מצלם את ר' חיים קנייבסקי בצורה כזאת אתה צריך לקחת בחשבון שבפורום חרדי זה לא הולך להתקבל בברכה..).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקרובט;553410:
יעקב1,
נראה לי שמבחינת רמת הצילום ואיכות התמונה אין לאנשים כאן בעיה איתך,
הבעיה כאן היא שהתגובה הראשונית והספונטנית של מי שרואה את התמונה זה "איכס!",
וזה לא על הצילום ואיכויותיו אלא על הפצעים ממבט קרוב כ"כ.
אבל בתמונה מצולם ר' חיים קנייבסקי, ואין כאן אף אחד בפורום שכיף לו להגיד "איכס" על ר' חיים קנייבסקי...
אז גם אם לא בכוונה - הצלחת לעצבן כאן כמעט את כולם...

(נראה לי שאם בתמונה היה סתם זקן התגובות היו שונות ועדינות יותר. אם אתה מצלם את ר' חיים קנייבסקי בצורה כזאת אתה צריך לקחת בחשבון שבפורום חרדי זה לא הולך להתקבל בברכה..).

זה לא הענין.

• הוסף לסימניות
תרשה לי לכתוב משהו, יעקב.

אני לא רואה את עצמי אויב אוטומטי שלך, אני בכלל לא נכנס לפינות האלו וברוב הפעמים כשיש לי ביקורת על תמונותיך אני לא ממהר לכתוב אותה.

יתרה מזו, אני מעריך חלק ניכר מעבודותיך, אשתי מנויה על מצגותיך במייל - בהמלצתי, ואני חושב שבהחלט הגעת להשגים נאים בתחום הצילום.

דבר נוסף - יש בציבור שלנו כמו בכל ציבור - תחרות ולפעמים גם צרות עין בהצלחתו של אחר. כמה שזה לא חיובי - זה קיים.
אתה נמצא עמוק בביצה ואתה מכיר טוב ממני את צרות העין של כאלה שלא מפרגנים, ואני לא מדבר על חברים בפורום הזה.

אולי בגלל זה פיתחת יחס שלילי אוטומטי לכל ביקורת, ואתה מפרש כל ביקורת באופן הכי קיצוני שגורם לך לעלות על בריקדות. כתבתי לך על זה פעם בפרטי - כי אני באמת לא מנסה להעליב אותך.

אינני נכנס לפרטי האיבה הקיימת בינך לחברים מסויימים כאן, אני מניח שכל צד תורם את חוסר הנכונות והאמפתיה שלו לעניין..
מה שבלט לי הפעם זו העובדה שתקפת אותי בכינון ישיר..

נכנסתי לאשכול שפתחת - ראיתי תמונה שממבט ראשון לא היתה מובנת לי בכלל, הקומפוזיציה לא טובה לטעמי, התמונה לא מחמיאה, והתפלאתי. באמת שהתפלאתי.
אני רגיל לראות תמונות שלך בסגנונות מיוחדים שפעמים רבות אני לא אוהב, אבל תמיד יש בהם משהו אחר, שונה, מעורר עניין. כמעט אף פעם לא ראיתי ממך תמונה שאני לא מבין מה חשבת שהעלת אותה.

כתבתי לך תגובה ללא שמץ של פוגענות או כוונה רעה, שאם צלם מתחיל (כוונתי לאחד מאלה שמעלים את תמונותיהם לכאן ללא סלקציה ראויה לאיכות הפורום) היה מעלה תמונה כזו - הוא היה מקבל ביקורת על כך שהיא סתמית ולא ראויה לסטנדרטים של רמת הפורום. כשמדובר בצלם מוכר כמוך - זה לא סביר להיחשב כך ולכן זה פשוט לא מובן לי מה עומד מאחורי התמונה הזו, כי אני למשל - לא הייתי מעלה תמונה כזו.
ציינתי גם את העובדה שמבחינה טכנית היא מצויינת.

ואתה - התנפלת עלי.. ענית בגיחוך, תקפת שלא ממין העניין
נכתב ע"י יעקב1;552856:
בס"ד

גם אני לא מבין. אני לא נמצא כאן לספק צפיות של מישו כזה או אחר.

במקום לנסות כל פעם שאני מעלה צילום לנסות לזלזל, לצחוק להעליב כמו כמה למעלה. פשוט יותר לומר: "לא אהבתי" "פשוט מידי", "רמה לא מספיקה", כל התייחסות אנושית תתקבל בברכה. וזהו. אבל לייצר כל פעם דיונים ורגשי נחיתות של כאלו ואחרים זה ממש מגוחך על גבול החולני.

נ.ב. אני לא מגיב לתמונות שאתה מעלה. אבל הם ממש רחוקות ממיוחד, ייחודי או כאלו שיש להתפאר בהם.

אגב התמונות הגרועות שלי שאתה לא מגיב אליהם - תציץ בתגובה הראשונה פה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=19871

ואם תרצה הוכחה לכנותי, תציץ כאן (תגובות - תגובה מס' 21 - אני כתבתי אותה)
http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=18066

יעקב, אתה לא צריך את ההכרה של החברים כאן בכשרון הצילום שלך.
אבל צא מההתחשבנות הקטנונית של 'העליבו אותי - אני אראה להם מה זה'

זה לא מתאים לצלם במעמדך, וזה רק משפיל אותך ומושך אותך למטה, וחבל.

(ואני מקוה שלא תתחשבן עכשיו על כל מילה שכתבתי, עזוב. שיהיה שבת שלום לכולנו!)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני דוחף את אפי אני לא מכיר אף אחד ממכם אבל באמת כפי שאברהם כבר כתב נראה שלחלקכם יש קנאה כלפי יעקב . למה ? אני לא יודע .. אולי הוא יותר מקצועי ? אין לי שמץ ..
חבל לעשות צל מיותר ...

• הוסף לסימניות
טוב, אז ככה, מצד אחד הייתי רוצה להשאיר את האשכול בשביל שתוציאו בו את כל הכעסים, העצבים, העלבויות, הקנאה, התאווה, והכבוד...
אך בכ"ז זה עבר ממזמן את גבול הטעם הרע כבר... ואני חושב שזה לא הפעם העשירית שזה קורה כאן בפורום, אני לא יודע מה יש בצלמים שונה מבני אדם אחרים, אולי הם רואים את העולם דרך העדשה, אך בכ"ז מה שקורה כאן זה פדיחה איומה ונוראית לרוב הצלמים שנמצאים בפורום - מבחינת רמת דיבור, וד"ל.

שיהיה שבוע טוב, ואינני מוחק את ההודעות כאן בשביל שכל פעם שמתחיל דבר כזה, נכנס לכאן ונראה לאן זה מגיע, ואולי נחסוך במילים - והיה זה שכרנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה