נכתב ע"י יעקב1;553376:בס"ד
המביט, סלח לי אבל אתה מבלבל את המוח.
לתגובתך הנעימה ללא בדל של ציניות או העלבה התייחסתי וכתבתי: אני חושב שאתה טועה סה-טו.
התרעומת הוא על תמיר שבציניות עוקצנית מנסה להעליב שכתב: הוא אמר שזה ר' חיים ושם תמונה ואמרתי לו שזה נכון, זה ר' חיים.
או על "צל99" שלא פניתי אליו כלל ומצא לנכון לנסות להדליק אש.
או על מאיר שבח, שהתחיל לדבר על "צלמים מתחילים", "אני לא הייתי מתפאר בתמונה כזאת" סלח לי, אבל אלו לא תגובות לגוף הצילום עם פירוט נרחב בדיוק כמו שכתב בתקנון הפורום (עי"ש).
נכתב ע"י יעקב1;553376:בס"ד
המביט, סלח לי אבל אתה מבלבל את המוח.
לתגובתך הנעימה ללא בדל של ציניות או העלבה התייחסתי וכתבתי: אני חושב שאתה טועה סה-טו.
התרעומת הוא על תמיר שבציניות עוקצנית מנסה להעליב שכתב: הוא אמר שזה ר' חיים ושם תמונה ואמרתי לו שזה נכון, זה ר' חיים.
או על "צל99" שלא פניתי אליו כלל ומצא לנכון לנסות להדליק אש.
או על מאיר שבח, שהתחיל לדבר על "צלמים מתחילים", "אני לא הייתי מתפאר בתמונה כזאת" סלח לי, אבל אלו לא תגובות לגוף הצילום עם פירוט נרחב בדיוק כמו שכתב בתקנון הפורום (עי"ש).
נכתב ע"י tamiro;553385:כששלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור
מוטב שתלך לישון.... וד"ל
ואגב, בכלל לא הגבתי לך בשרשור הזה
נכתב ע"י צל99;553388:אתה צריך לפנות אלי כדי ש"יורשה" לי להגיב???![]()
נכתב ע"י יעקב1;553394:אתה שוב מוכיח שעוד לא התבגרת וששי קהאן (למרבה הצער) צודק.
נכתב ע"י צל99;553398:די! אתה כבר מעורר רחמים.
נכתב ע"י אקרובט;553410:יעקב1,
נראה לי שמבחינת רמת הצילום ואיכות התמונה אין לאנשים כאן בעיה איתך,
הבעיה כאן היא שהתגובה הראשונית והספונטנית של מי שרואה את התמונה זה "איכס!",
וזה לא על הצילום ואיכויותיו אלא על הפצעים ממבט קרוב כ"כ.
אבל בתמונה מצולם ר' חיים קנייבסקי, ואין כאן אף אחד בפורום שכיף לו להגיד "איכס" על ר' חיים קנייבסקי...
אז גם אם לא בכוונה - הצלחת לעצבן כאן כמעט את כולם...
(נראה לי שאם בתמונה היה סתם זקן התגובות היו שונות ועדינות יותר. אם אתה מצלם את ר' חיים קנייבסקי בצורה כזאת אתה צריך לקחת בחשבון שבפורום חרדי זה לא הולך להתקבל בברכה..).
נכתב ע"י יעקב1;552856:בס"ד
גם אני לא מבין. אני לא נמצא כאן לספק צפיות של מישו כזה או אחר.
במקום לנסות כל פעם שאני מעלה צילום לנסות לזלזל, לצחוק להעליב כמו כמה למעלה. פשוט יותר לומר: "לא אהבתי" "פשוט מידי", "רמה לא מספיקה", כל התייחסות אנושית תתקבל בברכה. וזהו. אבל לייצר כל פעם דיונים ורגשי נחיתות של כאלו ואחרים זה ממש מגוחך על גבול החולני.
נ.ב. אני לא מגיב לתמונות שאתה מעלה. אבל הם ממש רחוקות ממיוחד, ייחודי או כאלו שיש להתפאר בהם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //