ר' שלוימה

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;355777:
שעיה, אתה ציירת?
ברוך כשרונות אתה

ממש ממש לא אני.

הלוואי עלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;355609:
מעניין, גם אני הרגשתי משהו, אבל אין לי את האבחנה לשים את האצבע בדיוק מה חסר לי.
בס"ה זה נראה לי די נאמן לתצלום המקורי שהציור מבוסס עליו:

לדעתי העינים, העינים עושות את ההבדל, זה לא המבט שלו.

• הוסף לסימניות
העיניים בתמונה מבט הרבה יותר רך וכן השיער מידי נוקשה ואפור
אבל מדהים

• הוסף לסימניות
המרחק בין העינים בתמונה המקורית יותר קטן, והגבות יותר מעוגלות. גם הפה טיפה שונה.

• הוסף לסימניות
עם כל היופי זה לא ר שלוימה
אני לא יודעת אם זה בגלל העניים או בגלל משהוא אחר.
גם הרקע אינו מתאים כ"כ לדמות
עם כל זה הציור ברמה גבוהה

• הוסף לסימניות
מאוד מרשים ומושקע-
אבל באמת ?
סקיצה של התחלה-
אהבתי !!!
כל כך חי!

• הוסף לסימניות
אין מילים
ולא פגשתיהרבה יצירות ברמה קרובה לזו...
מצאת לך נכס טוב לגלריה....
השיער קצת נוקשה מידי ועושה רושם מלאכותי.
הבלאגן בדמותו הוא חלק מהאישיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה