אשמח, תודה! באיזה הקשר? באיזה נושא? מה את רוצה להביע?
ט טנקס BOOL- גרפיקופי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי • 6/12/22 הוסף לסימניות #21 נכתב ע"י kidinet: אשמח, תודה! לחצ/י כדי להרחיב... באיזה הקשר? באיזה נושא? מה את רוצה להביע?
K kidinet משתמש מקצוען • 6/12/22 הוסף לסימניות #22 נכתב ע"י טנקס: באיזה הקשר? באיזה נושא? מה את רוצה להביע? לחצ/י כדי להרחיב... בהקשר של הודיה
ט טנקס BOOL- גרפיקופי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי • 6/12/22 הוסף לסימניות #23 נכתב ע"י kidinet: בהקשר של הודיה לחצ/י כדי להרחיב... לא ממש ממקד. אבל אולי משו על אביט לכל צד ואראה את כל הטוב
נכתב ע"י kidinet: בהקשר של הודיה לחצ/י כדי להרחיב... לא ממש ממקד. אבל אולי משו על אביט לכל צד ואראה את כל הטוב
מ מירער משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית פרסום וקופי 6/12/22 הוסף לסימניות #26 ותן בנו יצר טוב לעבדך באמת לב טהור ברא לי אלקים
מ מירער משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית פרסום וקופי 8/12/22 הוסף לסימניות #27 נכתב ע"י מירער: ותן בנו יצר טוב לעבדך באמת לב טהור ברא לי אלקים לחצ/י כדי להרחיב... זכרנו י-(ה') אלקינו בו לטובה (יעלה ויבוא) פחות קשור - אין בין יום טוב לשבת אלא אוכל נפש בלבד
נכתב ע"י מירער: ותן בנו יצר טוב לעבדך באמת לב טהור ברא לי אלקים לחצ/י כדי להרחיב... זכרנו י-(ה') אלקינו בו לטובה (יעלה ויבוא) פחות קשור - אין בין יום טוב לשבת אלא אוכל נפש בלבד
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת