שיתוף חופשי "שִׁיר מְפוֹאָר וּמְחֻדָשׁ" - חידוש שירים ע"י SUNO.

יצירות לשימוש חופשי
  • הוסף לסימניות
רק מעדכן, יצא היום (ה) מודל חדש (5.5) בסונו!
אין לי מנוי בתשלום אבל הוא נתן כמין הצצה ל20/30 שניות הראשונות של השיר וזה וואו!
הוא שר הרבה יותר טוב, הרבה יותר יפה (למרות שעדיין (בדוגמית שלי לפחות) הוא נשאר עם הרי"ש הנוררראית).
אני מקווה שהם יפתחו עכשיו את 5 או 4.5 Pro לחינמי.
ג'מיני טוען ש:

תכונות מרכזיות בגרסה 5.5
העדכון מציג שלושה חידושים עיקריים שנועדו להפוך את היצירה לאישית ומקצועית יותר:
  • Voices (קולות): מאפשר למשתמשים ליצור ולשמור "דמויות קוליות" עקביות. ניתן אפילו לשכפל את הקול האישי שלכם ולהשתמש בו כבסיס לשירים חדשים.
  • My Taste (הטעם שלי): מערכת למידה שמתאימה את עצמה לסגנון המוזיקלי המועדף עליכם, הז'אנרים והמצבים הרגשיים שאתם יוצרים בהם בדרך כלל. זוהי התכונה היחידה שזמינה לכל המשתמשים (כולל המסלול החינמי) כבר מיום ההשקה.
  • Custom Models (מודלים מותאמים אישית): אפשרות לבנות מודלים ספציפיים המבוססים על העדפות יצירה קבועות.

רקע ושינויים נוספים
  • איכות שמע: הגרסה החדשה ממשיכה את קו האיכות של v5 עם שמע בסטנדרט של 44.1kHz סטריאו, ללא רעשי רקע ("Haze") שהיו נפוצים בגרסאות מוקדמות יותר.
  • שיתוף פעולה עם Warner Music Group: המודל החדש הושק כחלק מהסכם רישוי עם Warner, המאפשר שילוב תכנים של אמנים מהלייבל (בכפוף להסכמתם) ושיפור הדיוק המוזיקלי.
  • זמינות: התכונות המתקדמות (כמו שיבוט קול ומודלים מותאמים) מיועדות בעיקר למנויי Pro ו-Premier.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה