- הוסף לסימניות
רק מעדכן, יצא היום (ה) מודל חדש (5.5) בסונו!
אין לי מנוי בתשלום אבל הוא נתן כמין הצצה ל20/30 שניות הראשונות של השיר וזה וואו!
הוא שר הרבה יותר טוב, הרבה יותר יפה (למרות שעדיין (בדוגמית שלי לפחות) הוא נשאר עם הרי"ש הנוררראית).
אני מקווה שהם יפתחו עכשיו את 5 או 4.5 Pro לחינמי.
ג'מיני טוען ש:
תכונות מרכזיות בגרסה 5.5
העדכון מציג שלושה חידושים עיקריים שנועדו להפוך את היצירה לאישית ומקצועית יותר:
רקע ושינויים נוספים
אין לי מנוי בתשלום אבל הוא נתן כמין הצצה ל20/30 שניות הראשונות של השיר וזה וואו!
הוא שר הרבה יותר טוב, הרבה יותר יפה (למרות שעדיין (בדוגמית שלי לפחות) הוא נשאר עם הרי"ש הנוררראית).
אני מקווה שהם יפתחו עכשיו את 5 או 4.5 Pro לחינמי.
ג'מיני טוען ש:
תכונות מרכזיות בגרסה 5.5
העדכון מציג שלושה חידושים עיקריים שנועדו להפוך את היצירה לאישית ומקצועית יותר:
- Voices (קולות): מאפשר למשתמשים ליצור ולשמור "דמויות קוליות" עקביות. ניתן אפילו לשכפל את הקול האישי שלכם ולהשתמש בו כבסיס לשירים חדשים.
- My Taste (הטעם שלי): מערכת למידה שמתאימה את עצמה לסגנון המוזיקלי המועדף עליכם, הז'אנרים והמצבים הרגשיים שאתם יוצרים בהם בדרך כלל. זוהי התכונה היחידה שזמינה לכל המשתמשים (כולל המסלול החינמי) כבר מיום ההשקה.
- Custom Models (מודלים מותאמים אישית): אפשרות לבנות מודלים ספציפיים המבוססים על העדפות יצירה קבועות.
רקע ושינויים נוספים
- איכות שמע: הגרסה החדשה ממשיכה את קו האיכות של v5 עם שמע בסטנדרט של 44.1kHz סטריאו, ללא רעשי רקע ("Haze") שהיו נפוצים בגרסאות מוקדמות יותר.
- שיתוף פעולה עם Warner Music Group: המודל החדש הושק כחלק מהסכם רישוי עם Warner, המאפשר שילוב תכנים של אמנים מהלייבל (בכפוף להסכמתם) ושיפור הדיוק המוזיקלי.
- זמינות: התכונות המתקדמות (כמו שיבוט קול ומודלים מותאמים) מיועדות בעיקר למנויי Pro ו-Premier.
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //