עזרה שאבע'ס! בריכה בשבת רח"ל! הצביעו נגד!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (8).png
    ‏‏צילום מסך (8).png
    KB 330.6 · צפיות: 36
  • DSCN6315.JPG
    DSCN6315.JPG
    2.3 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תראו מה זה הכח של פרוג,
רק דיברו כאן באשכול סמוך על אפשרות של התאגדות לקניה בקרית מלאכי ;)

• הוסף לסימניות
חתמתי.....

• הוסף לסימניות
חתמתי

• הוסף לסימניות
חתמתי

• הוסף לסימניות
מאמין שהוא עושה את זה כדי לגרום לסוג מסוים של אנשים לבוא לגור בק"מ, ואולי לגרום לסוג מסוים של אנשים לא לבוא.
אם ככה, העצומה לא תועיל ואולי הפוך.

בכל זאת חתמתי.

• הוסף לסימניות
חתמתי.ה' יעזור שהגזירה תתבטל!

• הוסף לסימניות
מאמין שהוא עושה את זה כדי לגרום לסוג מסוים של אנשים לבוא לגור בק"מ, ואולי לגרום לסוג מסוים של אנשים לא לבוא.
אם ככה, העצומה לא תועיל ואולי הפוך.

בכל זאת חתמתי.
כאחד שמכיר את ללו זוהר , הוא מאד חושש מדעת הקהל של הציבור, ולכן עצומה זו יש בה כח גדול למנוע בעז"ה את חילול השבת הנורא הזה!

• הוסף לסימניות
כאחד שמכיר את ללו זוהר , הוא מאד חושש מדעת הקהל של הציבור, ולכן עצומה זו יש בה כח גדול למנוע בעז"ה את חילול השבת הנורא הזה!
נכון, אבל כעיר שרובה מסורתית ואפילו החילונים כאן מכבדים מסורת, זה ממש בושה. ואני כבר לא מדברת על כך שהוא בעצמו דתי.

• הוסף לסימניות
חתמתי... למען שבת קודש!!!!
אבל אני לא מבין זה לא עיר מסורתית מזרחית???

• הוסף לסימניות
חתמתי... למען שבת קודש!!!!
אבל אני לא מבין זה לא עיר מסורתית מזרחית???
נכון, אבל כעיר שרובה מסורתית ואפילו החילונים כאן מכבדים מסורת, זה ממש בושה. ואני כבר לא מדברת על כך שהוא בעצמו דתי.
מוזר ממש. את מי הוא מנסה לרצות?

• הוסף לסימניות
אני אמור לצייין שאני גר בקרית מלאכי כשאין לי מושג איפה זה, האם זה כפר או ישוב והאם זה בדרום או בצפון?...

וללו זוהר לא יודע שאפשר להפיץ כזה דבר לכל הארץ?

עדיף לדבר איתו על זה שעוד מעט ש"ס חוזרים למשרד הפנים....
אולי יביא יותר תועלת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה