עזרה שאבע'ס! בריכה בשבת רח"ל! הצביעו נגד!

• הוסף לסימניות
אני אמור לצייין שאני גר בקרית מלאכי כשאין לי מושג איפה זה, האם זה כפר או ישוב והאם זה בדרום או בצפון?...

וללו זוהר לא יודע שאפשר להפיץ כזה דבר לכל הארץ?

עדיף לדבר איתו על זה שעוד מעט ש"ס חוזרים למשרד הפנים....
אולי יביא יותר תועלת...
העצומה שווה ככוסות רוח למת
בהצלחה עם זה
תעדכנו כשהבריכה נפתחת
בסוגריים אני אחדש לכם שהוא עשה משאל עם בפייסבוק ע"מ לדעת האם לפתוח את הבריכה בשבת. אז למה זה יעזור והעצומה לא? שלא נדבר על כך שהציבור החרדי לא כ"כ נמצא בפייסבוק...אין לנו דרך אחרת להשפיע?

• הוסף לסימניות
חתמתי

• הוסף לסימניות
בריכה בשבת זה לא רח"ל
לפי הספרדים מותר להיכנס בשבת לבריכה. אז הרח"ל פה זה שהאנשים יבואו ויחללו שם שבת?

• הוסף לסימניות
בריכה בשבת זה לא רח"ל
לפי הספרדים מותר להיכנס בשבת לבריכה. אז הרח"ל פה זה שהאנשים יבואו ויחללו שם שבת?
הרח"ל זה פריצת הגדר של פתיחת מבני ציבור בשבת קודש ומכאן הדרך חלקלקה לפירצת חומות השבת בארצינו!!!! אז רח"ל!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה