שאול יצחק השובב

• הוסף לסימניות
מה הפואנטה של הוויכוח החדש עכשיו מה זה הספורט החדש.
התכוונתי שלא אהבתי את התיקון צבע שעשית.
וכן, לגבי הספורט, זה נקרא קר, ירוק בהגדרה שלו הוא צבע קר כידוע. התיקונים שעשית זה אטמוספירה יותר חמה, אמנם עם כחול, אבל גם יותר צהוב ואדום שלא רציתי, גם שימי לב שאיבדת את החן שהיה להרמוניה של החומים עם הירוקים, ובפרט החן של החומים. למרות, שהגרסא הסופית שעשיתי טיפה נוטה לכיוון שלך (לא העליתי כי זה כמעט כמו ההיא לעיל) בבהירים. איך שלא יהיה, השחור לבן עולה על כל הצבועים .
הנה היא
צפה בקובץ המצורף 314528
וואו חתיכת פיצול אישיות..
אני באמצע ציור שמאוד חשוב לי שלא יתפספס, אשמח מאוד לעזרתכם
במילים אחרות- הצבוע פספס את הקסם/רגש שהיה בהשחורלבן? כי נדמה לי שכן. ואם כן, במה אפשר לתקן?
מה נפקא מינה בין זה שאני מביעה דעה לבין האחרים שהביעו דעה?
פואנטה,ויכוח,ספורט, ?
מה אנחנו ילדים קטנים?
רצית חוות דעת, קיבלת.
ושאלתי מה יותר קר בשביל ההתלמדות שלי ולדעת אם המסך שלי מכוון היטב.
תגידו שאתם לא מעוניינים לחוות דעת ממני.
כי ממש לא שייך ההדלקויות האלה עלי כאילו מה כבר עשיתי.
פרופורציות, ושקול מילים.
אגב,
לא ישבתי שעות על האיור הזה, הצעתי תיקון לקחת את הירוקים בעצם יותר לכחולים.
אה.
ובשביל הספורט שאתה מדבר עליו,
שמחה שעזרתי לך לתקן את הצביעה בסופו של דבר.

• הוסף לסימניות
האחרון הכי טוב! ממש
אבל למה לא נתת טיפה לבן? לפחות בשערות

• הוסף לסימניות
אבל זה לא קרירות זה ירוק..:rolleyes:
אבל עכשיו רציני אני שואלת.
השמאלי, הירוק חום, נראה קר יותר מהימני שהצעתי?
צפה בקובץ המצורף 314527
לא מדברת מה יפה יותר בלה בלי בלו.
מדברת מה קר יותר.
הירוק יותר קר?
זה היה קצת נראה, כנראה שטעיתי,
אבל זה היה קצת נראה שאת פותחת בנושא חדש שהנושא שלו מה יותר קר שלי או שלך,
על זה שאלתי אם זה בשביל הספורט.

• הוסף לסימניות
זה היה קצת נראה, כנראה שטעיתי,
אבל זה היה קצת נראה שאת פותחת בנושא חדש שהנושא שלו מה יותר קר שלי או שלך,
על זה שאלתי אם זה בשביל הספורט.
כתבתי במפורש שאני שואלת ברצינות.
אז זה נראה כמו בחירה מכוונת מצידכם לפרש את דברי לזדון.
ו-האנטיפטיות החלה כבר לפני זה עוד באשכול הקודם שהמלצתי על הבגד של הרועה צאן ההוא (תוך כדי צרור של מחמאות על העבודה ועבודות אחרות שלכם) ונזרק גם שם ״אם כבר לחפש על מה להעיר..״ וכו׳ כאילו שחסר לי מה לעשות בחיים.
אני שמחה לקבל הערות בונות ,בעיקר ממאיירים שאני אוהבת את העבודה שלהם, כי ככה באמת משתפרים.
אז לכן לא ראיתי רע בלהעיר לכם בעיקר מאחר ויש לכם גב/בטחון יותר בתחום האיור ואתם לא איזה מישהי מתחילה שאם אני אתן לה ביקורת היא תתחיל לרעוד ותשבר לרסיסים מדיכאון ועצבות.
אבל סיידר, לא תשמעו ממני הערות יותר.

לי אגב אין בעיה לקבל ממך (או מכל אחד אחר ) הערות או ביקורת בונה על האיורים שלי.
הכל מתקבל בעין טובה עם רצון להשתפר יותר ויותר.
הצלוחעס.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כתבתי במפורש שאני שואלת ברצינות.
אז זה נראה כמו בחירה מכוונת מצידכם לפרש את דברי לזדון.
ו-האנטיפטיות החלה כבר לפני זה עוד באשכול הקודם שהמלצתי על הבגד של הרועה צאן ההוא (תוך כדי צרור של מחמאות על העבודה ועבודות אחרות שלכם) ונזרק גם שם ״אם כבר לחפש על מה להעיר..״ וכו׳ כאילו שחסר לי מה לעשות בחיים.
אני שמחה לקבל הערות בונות ,בעיקר ממאיירים שאני אוהבת את העבודה שלהם, כי ככה באמת משתפרים.
אז לכן לא ראיתי רע בלהעיר לכם בעיקר מאחר ויש לכם גב/בטחון יותר בתחום האיור ואתם לא איזה מישהי מתחילה שאם אני אתן לה ביקורת היא תתחיל לרעוד ותשבר לרסיסים מדיכאון ועצבות.
אבל סיידר, לא תשמעו ממני הערות יותר.

לי אגב אני בעיה לקבל ממך (או מכל אחד אחר ) הערות או ביקורת בונה על האיורים שלי.
הכל מתקבל בעין טובה עם רצון להשתפר יותר ויותר.
הצלוחעס.
ווואאאי. עדיין לא אכלת מאז הצום או משהו.

• הוסף לסימניות
ושאלתי מה יותר קר בשביל ההתלמדות שלי ולדעת אם המסך שלי מכוון היטב.
לגבי ההתלמדות, זאת המפה
Sketch.png

כדאי לדעת אותה כי משהו במוח תופס את המנוגדים כמו שחור ולבן, זאת אומרת קונטרסטיים, ושימוש באלה שהם הפכים יכול לתת משהו מעניין וקונטרסטי בצבעוניות, אפילו בלי בהיר וכהה.
לגבי חם וקר, חותכים את העיגול לחצי, כאשר הירוק והכחול הם בצד הקר, וההפך שלהם הם אדום וכתום. ולגבי ההצעת צבעים הנ"ל שהצעת, כתבתי שאומנם היה בה כחול שהוא קר, אבל משהו שם היה בעיניי מדי חם בעין שלי, והרס משהו בקונטרסט שהיה בשלי בין הירוקים הקרים לחומים החמים שבגלימה, כי הירוקים הפכו למין סגלגלים קצת ודהויים,
וגם הגלימה נהיתה סגלגלה יותר, ובזה נהרסה ההרמוניה הקונטרסטית. תסתכלי עכשיו שוב בעמוד הקודם ותיראי.
Sketch.png
זהו. בזה תם ההסבר שלי, מה הרגשתי שנהרס בצבעוניות שהצעת. ותפסיקי להיות כזאת רגישה, כמו שמותר לך להעיר ולתקן מותר גם לי לא לאהוב. אם זה מבלבל אותך תישארי עם "וואי ממש יפה" וזהו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו חתיכת פיצול אישיות..
שאלתי מה יותר קר בשביל ההתלמדות שלי ולדעת אם המסך שלי מכוון היטב.
ודבר נוסף לגבי מה יותר קר, תסתכלי למשל על החתימה שלי שבצד שמאל למטה, אצלי ואצלך. אצלך היא אדומה, ואצלי היא אפורה בלי שום אדום, משמע שהוספת איזה אלמנט אדום באיזהשהיא רמה, וזה יצר...חמימות.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 314352
ניסיתי וניסיתי וזה עדיין לא זה, אמנם הרבה יותר יפה עכשיו מהגרסא הירוקה הקודמת המדי צבעונית--רונית ג'י וריבקה אגב העצות שלכן היו מעולות--אבל תכל'ס לא הצלחתי והשחור לבן פשוט הרבה יותר עוצמתי . מחר אנסה שוב בעיניים טריות, זאת בעיה שנתקלתי בה הרבה פעמים, בצביעה קל מאוד לאבד את הקסם של איור יפה, וזה כנראה מראה שצריכים.. להשתפר ביצירתיות של הצביעה! תודה לכל העוזרים.
אני חושבת שזה ממש יפה!!!!
רק מה, אני חושבת שלאופי שלו הוא קצת מסודר מדי...
אני דמיינתי ילד כזה בלאגניסט.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה ממש יפה!!!!
רק מה, אני חושבת שלאופי שלו הוא קצת מסודר מדי...
אני דמיינתי ילד כזה בלאגניסט.
אה בגלל הכותרת שאול יצחק השובב?
זה סתם היה, פעם היה ספר שנקרא שאול יצחק השובב, וזה גם השם שלי,
אז כתבתי את זה בכותרת.
אין קשר בין הכותרת לציור, מחילה שעשיתי בלבול.

• הוסף לסימניות
כל פעם שיש לי זמן אני מנסה שוב את הצביעה שלו, למצוא צביעה שתשתווה לשחור לבן שלו.
עכשיו איזה יותר יפה,
המינימלי או השני?
Fruit Tree on the Hill - bw fixed.jpg

Fruit Tree on the Hill - bw fixed COLORING AGN.jpg

Fruit Tree on the Hill - bw fixed COLORING AGN 5.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא לא לא
תחזור לגרסא הקודמת, הירוקה
ואגב הוא ממש הנסיך הקטן

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לציור הזה,
שבטעות מי שצייר אותו חשב שהוא מצייר את הנסיך הקטן...
ובטעות הציור הזה השתרבב לספר, ומאז הוא "הנסיך הקטן"..

התכוונתי סתם,
יש בציור שלך משהו שמזכיר את הנסיך הקטן, לא את הציור שלו :)

• הוסף לסימניות
זהו גמור,
נמצא כאן---> האיור הגמור
תודה לכל העוזרים, אני חושב שהצלחתי בסוף לצבוע אותו יפה יותר מהשחור לבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה