styehoshua
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
וואו איך בעל מלאכה מפרגן למתחרהשאול הנ"ל נחשב לנגר טוב וקשה לי להאמין שמוכר ב1200 למטר...
כל הכבוד!!!
וואו איך בעל מלאכה מפרגן למתחרהשאול הנ"ל נחשב לנגר טוב וקשה לי להאמין שמוכר ב1200 למטר...
לא צריך פרימיום בשביל לתייג.אני לא פרימיום אין לי את האפשרות
?משתשמת בשרשור
האם עדיין יש המלצות או דיס על הנגר הנ"ל
או שמא יש לכם להמליץ על נגר אחר למטבח?
אנחנו עשינו אצלו לפני שנה - מאד מרוצים!אשמח לשמוע לגבי המגירות הטיש ששאול כהן עובד איתם? מוצלחות?
אשמח לשמוע לגבי המגירות הטיש ששאול כהן עובד איתם? מוצלחות?
לנו הוא הביא פלטות לשולחן וספסלים, וביקשנו ממנו אח"כ גם פלטות לכסאות והביא לנו בחינםוגם, הוא עושה דברים נוספים אם צריך? ארונות וכו'?
הוא מתעסק רק במטבחיםקופצת על ההקפצה..
מי שעשה אצלו, תוכלו להעלות תמונות ולציין מחיר?
או בפרטי fidbek100 בג'ימייל
וגם, הוא עושה דברים נוספים אם צריך? ארונות וכו'?
אם עושים מטבח הוא עושה עוד דברים על הדרךהוא מתעסק רק במטבחים
לא מקבל עבודות אחרות בנגרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: plsql, א שיינפלד, אמא של :-) ועוד 6 משתמשים9 //