כללי שאטרסטוק - כללים ותנאים

• הוסף לסימניות
מה הם החוקים וההגבלות של שאטרסטוק?
1. אם אני מוריד תמונה משאטרסטוק אני יכול להעביר אותה גם למאה אנשים כיון שהורדתי אותה באופן חוקי?
2. ואם כן למה לא לעשות מנוי אחד לכל הפורום ולהעלות הכל לכאן, וכך לא יצטרכו מנוי בנפרד?

• הוסף לסימניות
בגדול זה לא חוקי להעביר תמונות שהורדת משאטרסטוק.

הייתי עונה לך תשובה מפורטת אבל אני עייף
ד"א הניק שבחרת לעצמך דוקר לי בעין. בכנות, זה מעצבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1769601:
בגדול זה לא חוקי להעביר תמונות שהורדת משאטרסטוק.

הייתי עונה לך תשובה מפורטת אבל אני עייף

תודה וסליחה.
איך מחליפים שם משתמש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס פלוס;1769602:
תודה וסליחה.
איך מחליפים שם משתמש?
פונים לרותי ממזכירות פרוג, או לניק Prog office
בכל מקרה, אין לי בעיה עם השם מבחינה ספציפית.
זה פשוט מבלבל אנשים (במיוחד כשאנשים פונים אלי לעבודות עם השם הזה)

• הוסף לסימניות
יואל אתה כנראה מודל לחיקוי...

• הוסף לסימניות
בגדול היה לי כאן ניק עד לפני כשנתיים ומאז לא נכנסתי לכאן לאתר.
לפני כמה ימים רציתי להיכנס אבל הסיסמה והמייל שנרשמתי אתם לפורום פרחו לי מהזיכרון, ולכן החלטתי לפתוח ניק חדש, ומשום מה השם קקטוס עלה לי לראש רק ראיתי שזה תפוס אז הלכתי על קקטוס פלוס.
אבל אם זה מציק לך אני יחליף את השם אולי לצבר פלוס :)

• הוסף לסימניות
תנסה קקטוס מינוס זה לא יפריע לו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1769601:

דרך אגב מה רצית מקקטוס שלא ידקור???
מה עם הניק עבדול הקודם שלך, אולי אבחר בו ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה