כללי שאטרסטוק- לנדיבים בייננו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבר התלהבתי שפה יש צדיקים..........

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• shutterstock_96922352.zip
    13.3 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
וואי!!!!!!!!!
תודה רבה.
(חשבתי שזה וקטור...)

• הוסף לסימניות
לא מכירה כ"כ את האתר..........
אני מחפשת רק שנראה חתוך מגזרי נייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1646663:
כבר התלהבתי שפה יש צדיקים..........
משפט כזה, שעה אחרי פתיחת האשכול, מוריד את הרצון לעזור.
טוב שיש מישהו כמו יאיר שלא שם על אנשים שמזלזלים באחרים ועוזר בכל מקרה :)

• הוסף לסימניות
ח"ו,
לא באתי לזלזל באף אחד,
אני מאאאאוד מעריכה, ויודעת מה זה לחפש,
(בפורום וידאו אני מביאה להמון סרטים,(יש לי מנוי) )
פשוט אני לחוצה מאוד מאוד בזמן,
זה לסרט מורכב.....
תודה בכא"פ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1647282:
ח"ו,
לא באתי לזלזל באף אחד,
אני מאאאאוד מעריכה, ויודעת מה זה לחפש,
(בפורום וידאו אני מביאה להמון סרטים,(יש לי מנוי) )
פשוט אני לחוצה מאוד מאוד בזמן,
זה לסרט מורכב.....
תודה בכא"פ!

כן. אני עדה שהיא עוזרת המון בפורום עריכת וידאו!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה