כללי שאטרסטוק - מעוניינים להצטרף למנוי

• הוסף לסימניות
(לא בשבילי)

משרד שמעוניין להצטרף למנוי בשאטרסטוק, למשך חודשיים
ל-10 תמונות ביום.

אם יש למישהו מנוי שאשפר להצטרף - נשמח לשמוע

תודה

• הוסף לסימניות
שאטרסטוק כבר לא מאפשרים זאת.
בדקתי לעומק מולם.
(כלומר הם מאפשרים אבל בעלות שזה כבר לא משתלם בעליל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1077319:
שאטרסטוק כבר לא מאפשרים זאת.
בדקתי לעומק מולם.
(כלומר הם מאפשרים אבל בעלות שזה כבר לא משתלם בעליל)

מה פירוש? איך הם יודעים כמה משתמשים במנוי אם יש אותו שם ואותה סיסמה?

ואם אני מתחברת פעם מהבית ופעם מהמשרד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1077322:
מה פירוש? איך הם יודעים כמה משתמשים במנוי אם יש אותו שם ואותה סיסמה?

ואם אני מתחברת פעם מהבית ופעם מהמשרד?

לפי כתובת IP,
הם התחילו לעשות צרות צרורות...

• הוסף לסימניות
:(:(:(:(

אז אולי שיעשו חבילות קטנות יותר? 25 ליום - זה המון!

עצומה של כמה יהודים מא"י תעזור? ;):rolleyes:

• הוסף לסימניות
הם יודעים, כמו שאמרה MIG.
אפילו כשאני משתמשת על המנוי הפרטי שלי מכמה מחשבים שונים, הם מבקשים להכניס סיסמה מחדש (ומנתקים אותי מהמחשב השני), ומזכירים לי שאם זה אמור להיות מנוי לכמה מחשבים - אפילו בתוך
העסק שלי - אני חייבת לרכוש מנוי מיוחד.

מצטרפת לאמירה ש-25 תמונות ליום זה יותר מדי.
שמעתי על מערכת עיתון שהמנוי הזה מספיק לה די והותר. אז סטודיו? היה מסתפק בהרבה פחות.

• הוסף לסימניות
מעבר לבעיה של כמה מחשבים - מה זה נותן לכם אם התמונות רשומות על שם מישהו אחד, והשני משתמש בהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה