שאילתא ב sql

• הוסף לסימניות
כתבתי שאילתא שתמשוך לי את כל העסקאות שעודכנו ביום מסוים וזה לא שולף לי את הנתונים הנכונים משהו יודע מה הבעיה בשאילתא ?

select ADOC.CreateDate , ADOC.CardName , ADOC.CardCode
from ADOC
where ADOC.CreateDate = '2017-04-04 00:00:00.000'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirikorla;n4877111:
כתבתי שאילתא שתמשוך לי את כל העסקאות שעודכנו ביום מסוים וזה לא שולף לי את הנתונים הנכונים משהו יודע מה הבעיה בשאילתא ?

select ADOC.CreateDate , ADOC.CardName , ADOC.CardCode
from ADOC
where ADOC.CreateDate = '2017-04-04 00:00:00.000'

מה ז"א "לא שולף את הנתונים הנכונים"? אלו תוצאות הוא מביא, של איזה תאריכים?

• הוסף לסימניות
where ADOC.CreateDate = '2017-04-04 00:00:00.000
זה נראה שאת מחפשת עסקה שנעשתה בחצות ממש.
אתה צריך אולי משהו כזה:
where ADOC.CreateDate => '2017-04-04' AND ADOC.CreateDate<='2017-04-05'

אולי לפחות משהו כזה:

where ADOC.CreateDate LIKE %2017-04-04%

• הוסף לסימניות
אם כבר אז:
where ADOC.CreateDate BETWEEN '2017-04-04' AND '2017-04-05'
אבל אני עושה כך: where CAST(ADOC.CreateDate as DATE) ='20170404'

• הוסף לסימניות
תודה , אבל עדין הוא מציג לי אותן תוצאות כמו שהציג קודם הוא מביא לי גם עסקאות שבוצעו בימים אחרים ללא קשר ליום הספציפי שאני רוצה ....ז"א תוצאות שהתאריך שלהם ( השדה ADOC.CreateDate ) לא שווה דוקא לתאריך שבחרתי ,
האם יש סיבה הגיונית לדבר ?

• הוסף לסימניות
mirikorla מה מבנה התאריך בעמודה?

• הוסף לסימניות
מבנה התאריך : 00:00:00.000 04-04-2017

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה