שאילתא

• הוסף לסימניות
אני צלמת מתחילה
ויש לקוחות ששואלים: "יש לך הרבה אביזרים?"
כלומר שככל שיהיו לי יותר אביזרים ככה יותר טוב,
וזה כולל מזודה ישנה, רקע של נוף, עששית וגזע כרות וכובעים וכולי,
כמו שצילמו פעם.
יש אנשים שבאים רק בשביל האביזרים-זה מה שניקרא סטודיו בשבילם!
אבל היום זה כבר לא הולך, היום מודרני קו נקי, אסטטי.
ובאמת בקו נקי נותנים מקום חשוב לילד. והתמונות היום הרבה יותר יפות.
אז השאלה שלי:
האם ללכת על כיוון נקי והלקוחות ילמדו לאהוב.
או ללכת לפי הדרישות של הלקוח.

• הוסף לסימניות
בס"ד

במקום שצילום יהיה מקצוע, אומנות, מקצועיות...
הוא נהפך לאופנה באה, אופנה חולפת.

תעשי בירור עם עצמך, למה החלטת להעביר את 70 שנותייך כצלמת.
מה מצאת בזה? מה מרגש אותך בזה?

אם תמצאי תשובות לשאלות אלו, תמצאי תשובה גם לשאלתך למעלה.
אם לא, תוכלי להתמקצע גם כאינסטלטורית, מכניס הרבה יותר כסף.

• הוסף לסימניות
לעת עתה בגלל שאני לוקחת זול
קהל היעד שלי - הם משפחות ברוכות ילדים,
שרוצים לעשות סטודיו לילד בן ה-3.

• הוסף לסימניות
את יכולה לברר אצל הלקוחות בעדינות: האם הילד שלך יפה/מתוק? אם לא, אז באמת כדאי לך לחפש צילום עם הרבה אביזרים מיוחדים שיחפו ויבליעו את המסכן בתוכם.
אם הילד שלך מתוק ויפה (יש ילד יהודי לא מתוק?) אז מומלץ קו נקי ויפה שיראה את הילד.

בכל מקרה, כדאי שיהיו כמה וכמה אביזרים מתוקים מכמה סגנונות שיוכלו לפנות למגוון טעמי הלקוחות.

כשערכנו צילומי סטודיו לחלאקה לפני כמה חדשים נהניתי לראות שבסטודיו, יש לה כמה רקעים חלקים (שחור, כחול, ירוק, לבן) בנוסף לקיר לבנים טבעי.
היא הציעה לי מעט כובעים, דובי, ספונת נחמדה ואלגנטית, ואפילו ארגז עץ לבן. היא החזיקה שם במלאי עוד כמה דברים, אבל הסברתי לה שאני מעוניינת בקו חלק.
היא עשתה עבודה נהדרת, בחרה ברקע המתאים לבני ולצבעיו שיצא במיטבו ולא יבלע בין עגלת קש, סלסלת תפוחים, עששית ושאר האביזרים הקיטשיים שיש כאלה שמאוד אוהבים.

שורה תחתונה נראה לי שכדאי לך לבחור בקו סגנוני משלך תוך גמישות קלה עד ליצירת חוג לקוחות מרוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;755842:
את יכולה לברר אצל הלקוחות בעדינות: האם הילד שלך יפה/מתוק? אם לא, אז באמת כדאי לך לחפש צילום עם הרבה אביזרים מיוחדים שיחפו ויבליעו את המסכן בתוכם.
אם הילד שלך מתוק ויפה (יש ילד יהודי לא מתוק?) אז מומלץ קו נקי ויפה שיראה את הילד.

בכל מקרה, כדאי שיהיו כמה וכמה אביזרים מתוקים מכמה סגנונות שיוכלו לפנות למגוון טעמי הלקוחות.

כשערכנו צילומי סטודיו לחלאקה לפני כמה חדשים נהניתי לראות שבסטודיו, יש לה כמה רקעים חלקים (שחור, כחול, ירוק, לבן) בנוסף לקיר לבנים טבעי.
היא הציעה לי מעט כובעים, דובי, ספונת נחמדה ואלגנטית, ואפילו ארגז עץ לבן. היא החזיקה שם במלאי עוד כמה דברים, אבל הסברתי לה שאני מעוניינת בקו חלק.
היא עשתה עבודה נהדרת, בחרה ברקע המתאים לבני ולצבעיו שיצא במיטבו ולא יבלע בין עגלת קש, סלסלת תפוחים, עששית ושאר האביזרים הקיטשיים שיש כאלה שמאוד אוהבים.

שורה תחתונה נראה לי שכדאי לך לבחור בקו סגנוני משלך תוך גמישות קלה עד ליצירת חוג לקוחות מרוצים.

ז"א, ללכת על קו נקי. אבל שיהיו לי אביזרים יפים, במלאי - במגוון צבעים וצורות.
שיסיפו לתמונה ולילד - מה שניקרא עם טעם.

• הוסף לסימניות
אמנם יש בי סלידה עמוקה מסגנון צילומי הסטודיו הישנים, בהם נראה כמו הפכו את הבית, תקעו בתוך האנדרלמוסיה את הברנשון הצעיר, וצלמו באמונה תמה שמדובר בתמונה המרהיבה בתבל.

אבל בכ"ז, בנסיון לקצת אוביקטיביות:

חושבני שהקהל הדורש את סגנון "הכפר המבולגן" הנ"ל, רובו ככולו פשוט לא מכיר את הקו הלבן המרהיב של ימינו, ולו היה נחשף אליו - היה בוחר בו מהר מאד.

כך שחושבני שהבעיה אצל חלק גדול מהלקוחות - תפתר, כאשר יוצגו בפניהם שני אלבומי דוגמא, ישן מול חדש. :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;755837:
בס"ד

במקום שצילום יהיה מקצוע, אומנות, מקצועיות...
הוא נהפך לאופנה באה, אופנה חולפת.

תעשי בירור עם עצמך, למה החלטת להעביר את 70 שנותייך כצלמת.
מה מצאת בזה? מה מרגש אותך בזה?

אם תמצאי תשובות לשאלות אלו, תמצאי תשובה גם לשאלתך למעלה.
אם לא, תוכלי להתמקצע גם כאינסטלטורית, מכניס הרבה יותר כסף.

מצאתי את התשובות, ולא מצאתי את התשובה לשאלתי הנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;755842:
מאד מקווה שלא התכוונת ברצינות
יש אמא שלא בטוחה שהבן שלה הכי בעולם?????
חוצמזה שגם לילדים לא הכי יפים אפשר להוציא תמונות מהממות!!!! ועדיין בלי לבלגן את התמונה.

אני חושבת שאת מחליטה מה הקו שלך! והלקוחות מגיעים בהתאם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;755868:
מאד מקווה שלא התכוונת ברצינות
יש אמא שלא בטוחה שהבן שלה הכי בעולם?????
חוצמזה שגם לילדים לא הכי יפים אפשר להוציא תמונות מהממות!!!! ועדיין בלי לבלגן את התמונה.

אני חושבת שאת מחליטה מה הקו שלך! והלקוחות מגיעים בהתאם
סליחה ששכחתי להוסיף סמיילי.;)
זו נראית לי דרך מוצלחת להסביר למה הקו הנקי ולא עמוס אביזרים יותר מוצלח בלי קשר לאופנות מתחלפות.

• הוסף לסימניות
את צריכה עם קו שאליו את מתחברת.
את זה תעשי הכי טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;755849:
אמנם יש בי סלידה עמוקה מסגנון צילומי הסטודיו הישנים, בהם נראה כמו הפכו את הבית, תקעו בתוך האנדרלמוסיה את הברנשון הצעיר, וצלמו באמונה תמה שמדובר בתמונה המרהיבה בתבל.

אבל בכ"ז, בנסיון לקצת אוביקטיביות:

:cool:

שניה.. אני כבר מביא זכוכית מגדלת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה