שאילתה/יעוץ - כאבים בתחתית כף היד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, כשאני מצייר, אחרי ממספר דקות של ציור מתחילים לכאוב לי בתחתית (כשהיד בתנוחת ציור) כף היד - קו הזרת, כשזה קורה אני משתדל להוריד לחץ אחיזה בעט וזה דיי עוזר בדרך כלל - לכמה דקות... הדבר מטריד אותי הרבה זמן ורציתי לשאול אם מישהו/הי נוסף/ת נתקל/ה בזה והאם יש איזה שהם תרגילם או תכשירים שיכולים לעזור?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לי כפפה אלסטית מיוחדת (סבסוד מהקופה) שמותאמת ליד ואני משתמשת בזה כאשר אני מציירת (בעיקר בעבודה מתמשכת או מאמצת- ספריי, פנדה עם מריחות ועוד....)

• הוסף לסימניות
אולי צריך מידי פעם שחרור של היד: לפתוח ולסגור...

• הוסף לסימניות
גם לי היו תקופות של כאבים בשורש כף היד, והנה כמה המלצות:
דבר ראשון שים לב שהיד שלך מונחת על משטח העבודה כשאתה עובד. הכוונה היא שכף היד כולה והיד עד המרפק מונחים על השולחן. שים לב, הרבה פעמים היד "מרחפת" בגלל תנוחת ישיבה לא טובה או הבדלי גובה לא נכונים בין הכסא לשולחן. תנסה את זה, זה מחולל פלאים.
דבר שני - אם מציק לך מאוד וחוזר על עצמו, לך לאורטופד. יש כמו שכבר נכתב פה כפפות אלסטיות, ויש גם כדורים ואפילו זריקות, אם מדובר בדלקת בגיד.
כשאני הלכתי לאורטופד הוא המליץ לי דבר ראשון לפני כל טיפול אחר, לקחת תוספת של ויטמין B12 אם אני לא טועה, שאחראי הרבה על התפקוד של העצבים. למרבה הפלא זה עבד, למרות שאני לא מאמינה גדולה בויטמינים...
בכל אופן רפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה