מאחורי הקלעים שאלה אולי למישהוא יש להשאיל או למכור גיגת או דלי ממתכת תודה

• הוסף לסימניות
יש לי משהו מושקע מאוד )חדש אפילו עם התווית שעלה יותר מ420)
מוכרת ב 370 ש"ח
אם מעניין אותך
צרי קשר במייל sarazilumאין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי משהו מושקע מאוד )חדש אפילו עם התווית שעלה יותר מ420)
מוכרת ב 370 ש"ח
אם מעניין אותך
צרי קשר במייל <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תוכלי להעלות תמונה?

• הוסף לסימניות
ביד 2 אין קטגוריה של "פיילה" אני חיפשתי שעות על גבי שעות וחפרתי בכל מקום אפשרי עד שמצאתי אבל זה כן יכול להיות תחת קטגוריה של אספנות...
יש באיקאה גיגית כזו אך קטנה יותר....
נראה לי הכי רלוונטי לקנות את זה מצלמת שכבר לא צריכה...
הגיגית שאני קניתי דווקא לא נקראה פיילה אלא שימשה כאמבטיה לילדים לפני יותר מ70 שנה...
מצרפת לך תמונה של הגיגית שלי כך שאם את פתוחה גם לסגנון כזה אז זה לא דווקא פיילה...
42.jpg

• הוסף לסימניות
התכוונתי בחיפוש חופשי
בחיפוש חופשי יש גיגית מנחושת, אם זה מה שאת מחפשת אז זה הקישור:

• הוסף לסימניות
בחיפוש חופשי יש גיגית מנחושת, אם זה מה שאת מחפשת אז זה הקישור:
תפארת את אולי משאילה או משכירה את זה...
אני מבית שמש
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה