כללי שאלה | איך הופכים אותיות גדולות לקטנות באנגלית

• הוסף לסימניות
קבלתי טקסט באנגלית לעבודה מסויימת, הלקוח המוכשר רשם הכל באותיות גדולות.
ברור לי שיש פתרון, רק אין לי מושג מה.
אני רוצה שהוא יהפוך לטקסט נורמלי, עם אות גדולה בתחילת משפט והשאר קטנות.
ישמצב?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
ותעשה את זה בתחילת העבודה, כי בחפש והחלף בינתיים זה לא עובד טוב.
אולי HARBS יעזור לנו גם בזה...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בפריהנד
text-convert case
ובפנים את כל האופציות

• הוסף לסימניות
ובוורד זה SHIFT+F3 כמה פעמים עד שאתה מרוצה.

• הוסף לסימניות
אולי תנסה את זה?

קבצים מצורפים

• KB 955.3 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
design, הרעיון הוא כזה - - -
צריך לבטל את הוי באופציה small caps
שננמצאת במשולש הקטן בחלון ה character

• הוסף לסימניות
design! זה נראה כמו פונט שאין לא lower case יש פונטים באנגלית שסתם בשביל הקטע, כל האותיות הן בצורת upper case אבל כדי להבחין בשוני עושים אותם יותר גדולות בפועל, כמו הדוגמא שהעלת.
אולי בגלל זה זה לא משתנה לך, תבדקי

• הוסף לסימניות
תודה רבה bla_bla_bl, טוב שאת אומרת לי מה הבעיה שאני ידעה לפעם הבאה

• הוסף לסימניות
קושיר אכן צודקת, הפונט באנגלית נראה שאין לו בכלל אותיות קטנות...
בקובץ של ונתנו- זה פונט אחר ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti1;82255:
קושיר אכן צודקת, הפונט באנגלית נראה שאין לו בכלל אותיות קטנות...
היה לך אולי 2 בעיות בקובץ אחד. אבל מה שנראה לי, שבלה בלה גם צדק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה