כללי שאלה-איך עושים כזה אפקט

• הוסף לסימניות
אשמח להכוונה
לקוח רוצה ואין לי מושג איך עושים את האפקט הזה

תודה מראש

קבצים מצורפים

• 20180913_133535.jpg
    20180913_133535.jpg
    4.2 MB · צפיות: 332
  • הוסף לסימניות
נטפרי חסום!
אם את רוצה תשלחי לי את התמונה במייל ואני אבדוק אם אני יודעת!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
וואליה
אשמח לדעת אם יש לך תשובה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג ! אני אשמח לדעת גם!

• הוסף לסימניות
לוחצים על התמונה וזה מראה בהגדלה

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אולי פרספקטיבה בתלת מימד

• הוסף לסימניות
חיפשתי קצת עושים את זה באילוס עם ה3D אפקט
בקיצור...
להכניס את התמונה שרוצים לתת לה את האפקט לאילוס ולגרור אותה לחלון הסימבולים
לצייר צורה כמו המצורפת

3d 01.jpg

לתת לה אפקט של 3D Revolve
3d 1.jpg

ללחוץ על Map Art ולהכניס שם את התמונה

3d 2.jpg

ולשחק עד לתוצאה הרצויה (משהו זריז רק לדוגמא)

3d 3.jpg

מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
תודה לך @moshiko00
אני ניסיתי לשחק עם זה אתמול אבל לא מספיק מכירה את הכלי הזה
אין מילים על ההסבר המפורט!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה